Is dit de ideale daktent voor je elektrische auto?

De ideale daktent voor je elektrische auto

Tijdens een vakantie met de elektrische auto wil je zo licht mogelijk reizen zonder in te leveren op je comfort en je vrijheid. Het gaat immers wel om je vakantie en dat moet een toptijd zijn. Daarom is het goed om te kijken naar de beste daktent voor je elektrische auto. De nieuwe Thule Approach scoort veel punten en staat daarmee hoog op de favorietenlijst van veel vakantiegangers die er met de elektrische auto op uit willen. Wat maakt dit model zo geschikt en is deze daktent de ideale daktent voor jouw EV?

Bekijk ook: Waarom daktenten zo populair zijn onder elektrische autorijders?

Is dit de ideale daktent voor je elektrische auto?

Er zijn nog relatief weinig mensen die binnen Europa met een tent op het dak op vakantie gaan, terwijl dit in Australië en het noorden van Amerika juist al volledig de trend is. De Approach van het Zweedse Thule is dé tent die bedoeld is om je kampeervakantie aanzienlijk leuker te maken. De Zweden werken overigens constant aan betere opties voor je auto en je vakantie. Zo vind je bij dit bedrijf dakkoffers, dakrails en tal van andere handige producten voor actieve vakantiedagen met heel het gezin.

De Approach M daktent van Thule is een speciale tent voor op het dak met ramen aan alle kanten, zodat je altijd optimaal kunt genieten van de omgeving waar je aan het kamperen bent, net als de sterrenhemel natuurlijk, wat echt bij kamperen onder de vrije lucht hoort. Het grootste voordeel is wellicht nog wel dat je de daktent gewoon op z’n zij op kunt bergen in de garage of schuur wanneer je deze niet gebruikt. Deze neemt dan nauwelijks ruimte in. Volgens Thule kan het model door één persoon opgezet worden in minder dan drie minuten.

Tip: Bekijk wat het voordeel is van een trekhaakkoffer op je elektrische auto

Thule Approach daktent

Avontuurlijke vakanties in alle vrijheid

Met de kwaliteit die Thule levert (het merk staat bekend om de Scandinavische degelijkheid) weet je zeker dat je met deze tent op je elektrische auto gerust door de wildernis in het noorden kunt reizen, om daar te wildkamperen. Maar de degelijke tenten lenen zich ook prima voor een vakantie op een vakantiepark in Zeeland, of een leuk plekje vlak over de grens in Duitsland om deze kampeeroptie eens rustig samen met je partner zelf uit te proberen. Dat is de vrijheid en het comfort waar je voor kiest wanneer je voor een kampeervakantie met je elektrische auto en de tent op je dak gaat.

Tip:Vergelijk verschillende soorten daktenten en de bijbehorende prijzen op Bol.com

Wat kost zo’n Thule Approach?

De daktent is verkrijgbaar voor iets meer dan € 3.000. Dat lijkt een stevig prijskaartje, maar dit is veel voordeliger dan bijvoorbeeld een camper of een caravan achter de elektrische auto, zeker wanneer het verbruik meegerekend wordt. Voor deze prijs krijg je een zeer kwalitatieve tent voor op je elektrische auto, inclusief een ladder, montagemateriaal, hoes en regenhoes waarmee je de ramen vrij kunt laten wanneer je dat wilt. De daktent van Thule is geschikt voor 2 tot 3 personen en is in verschillende maten te verkrijgen, zodat je altijd een daktent kunt bestellen die daadwerkelijk op jouw auto past.

Thule Approach van binnen