België

Camping met laadpaal in België

België is een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Met de elektrische auto naar België is bijzonder makkelijk, zeker omdat bijna alle elektrische auto’s dit kunnen zonder onderweg te moeten opladen. Een camping met laadpaal in België is daardoor bijzonder aantrekkelijk, omdat je tijdens het uitpakken, eten of slapen direct je elektrische auto kunt opladen. Perfect voor een doorreis of een complete kampeervakantie in België waarbij je ook de omgeving op je gemak wilt kunnen verkennen.

België heeft tal van bezienswaardigheden en prachtige natuurgebieden. Gezien de geringe omvang van het land, zijn de afstanden eenvoudig af te leggen met de elektrische auto. We hebben een aantal aanraders voor je op een rijtje gezet: 1. Het centrum van Brugge. Dit stadsdeel staat op de Werelderfgoedlijst en wordt regelmatig het Venetië van België genoemd. 2. De leeuw van Waterloo. De plek waar Napoleon verslagen werd, waarmee een eind kwam aan de Franse bezetting van België. 3. De grotten van Han (Han-sur-Lesse) zijn spectaculair. Ze zijn onderdeel van het grootste ondergrondse netwerk aan gangen in Europa. Niet alleen de grotten zelf zijn een aanrader, de omgeving rond de grotten bieden ook veel vermaak.

Omdat steeds meer mensen met een elektrische auto op vakantie gaan, neemt het aantal campings met oplaadmogelijkheden in België ook steevast toe. Ga je kamperen met je elektrische auto, kies dan vooral een camping met laadpaal in België. Niet alleen omdat je dan altijd met een volle accu aan je dag kunt beginnen, maar ook omdat je je EV dan gewoon altijd in de buurt hebt staan van je kampeerlocatie. Dat is toch een stuk fijner dan je auto te laten staan in een dorp in de buurt om daar de publieke laadpaal te gebruiken.

Op de kaart van België zoek je gemakkelijk een camping met laadpaal in België. Op zoek naar inspiratie? Droom lekker even weg bij de selectie van leuke campings in België.

Succes met zoeken & met boeken van je favoriete camping!

Bekijk alle campings met laadpaal op de kaart

Bekijk onze suggesties van de mooiste campings met laadpaal in België

Bekijk voor meer inspiratie en het laatste nieuws ons blog

Lees de leukste artikelen over campings met een laadpaal, bekijk de kampeertrends en tips voor het boeken van je perfecte camping voor de vakantie.  Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto vol energie op pad richting je kampeerbestemming in binnen- of buitenland.

Een probleem voor campings: Te weinig laadpalen en stiekem ladenCamping met laadpaal
Skoda laat elektrische camper zien op basis van de EnyaqCamping met laadpaal
Onderzoek: Voor 95% is een laadpaal op de camping belangrijkCamping met laadpaal
De Thule Arcos wil je niet missen deze vakantieCamping met laadpaal
6 x fijne campings met een laadpaal aan de MoezelCamping met laadpaal
Nieuw: Speciale tent voor de Tesla Model YCamping met laadpaal
Skoda Enyaq IV het populairste als vouwwagentrekkerCamping met laadpaal
Handige nieuwe innovatie: De Aero Cabin OneCamping met laadpaal