Nederland

Camping met laadpaal in Nederland

Genieten van een vakantie in Nederland, dat is toch heerlijk. Een eigen plek op de camping waar je jouw tent, vouwwagen of caravan kunt neerzetten en vervolgens kunt genieten van het gevoel echt even weg te zijn. Weg van de dagelijkse activiteiten, weg van de sleur. Door een camping met laadpaal in Nederland te boeken weet je zeker dat je op de camping of het vakantiepark kunt opladen. Dat is wel prettig natuurlijk. Bekijk alle campings met een laadpaal voor elektrische auto’s op deze pagina.

Waarom zou je honderden kilometers gaan rijden als je in Nederland een heerlijke vakantie kunt vieren? In Nederland zijn ontzettend veel gebieden te ontdekken zoals het mooie heuvelachtige Zuid-Limburg, de rustgevende kustgebieden in Zeeland, het gezellige Waddeneiland Texel, de bosrijke omgeving van de Veluwe of een van die andere leuke plekken. Je hoeft helemaal niet ver weg voor het echte vakantiegevoel.

Het grote voordeel van vakantie in eigen land is dat je een stuk minder ver hoeft te rijden. En doordat we allemaal graag kamperen is het aanbod van campings met een laadpaal in Nederland enorm. Je kunt haast bij iedere camping vinden wat je zoekt. Daarbij maakt het niet uit of je graag in je eigen tent, vouwwagen of caravan slaapt of juist liever een huurtent, een glampingtent of een volledig ingericht hutje zoekt. Daarnaast blijft het gewoon lekker om te weten dat je bij je eigen kampeerplek je elektrische auto op kunt laden of dat er meerdere laadpalen bij de ingang van het kampeerterrein staan. Moet je nog even een boodschap doen voor de borrel? Het voordeel is dat je weet dat je elektrische auto met een volle actieradius klaar voor je staat.

Op de kaart zoek je gemakkelijk een camping met laadpaal in Nederland. Op zoek naar inspiratie? Droom lekker even weg bij de ruime selectie van leuke campings in Nederland.

Succes met zoeken & met boeken van je favoriete camping!

Bekijk alle campings met laadpaal op de kaart

Bekijk onze suggesties van de mooiste campings met laadpaal in Nederland

Bekijk voor meer inspiratie en het laatste nieuws ons blog

Lees de leukste artikelen over campings met een laadpaal, bekijk de kampeertrends en tips voor het boeken van je perfecte camping voor de vakantie.  Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto vol energie op pad richting je kampeerbestemming in binnen- of buitenland.

Dit zijn de winnaars van de ANWB Camping van het jaar 2023Camping met laadpaal
Waar mag je in Europa wildkamperen met je elektrische auto?Camping met laadpaal
ACSI helpt campings bij het plaatsen van laadpalenCamping met laadpaal
Het voordeel van een lichtgewicht caravanCamping met laadpaal
7 leuke campings op de Veluwe met een laadpaalCamping met laadpaal
Het voordeel van vroegboek aanbiedingenCamping met laadpaal
5 leuke campings met laadpaal in de ProvenceCamping met laadpaal
Waarom een trekhaakkoffer ideaal isCamping met laadpaal