Nederland

Camping met laadpaal in Nederland

Genieten van een vakantie in Nederland, dat is toch heerlijk. Een eigen plek op de camping waar je jouw tent, vouwwagen of caravan kunt neerzetten en vervolgens kunt genieten van het gevoel echt even weg te zijn. Weg van de dagelijkse activiteiten, weg van de sleur. Door een camping met laadpaal in Nederland te boeken weet je zeker dat je op de camping of het vakantiepark kunt opladen. Dat is wel prettig natuurlijk. Bekijk alle campings met een laadpaal voor elektrische auto’s op deze pagina.

Waarom zou je honderden kilometers gaan rijden als je in Nederland een heerlijke vakantie kunt vieren? In Nederland zijn ontzettend veel gebieden te ontdekken zoals het mooie heuvelachtige Zuid-Limburg, de rustgevende kustgebieden in Zeeland, het gezellige Waddeneiland Texel, de bosrijke omgeving van de Veluwe of een van die andere leuke plekken. Je hoeft helemaal niet ver weg voor het echte vakantiegevoel.

Het grote voordeel van vakantie in eigen land is dat je een stuk minder ver hoeft te rijden. En doordat we allemaal graag kamperen is het aanbod van campings met een laadpaal in Nederland enorm. Je kunt haast bij iedere camping vinden wat je zoekt. Daarbij maakt het niet uit of je graag in je eigen tent, vouwwagen of caravan slaapt of juist liever een huurtent, een glampingtent of een volledig ingericht hutje zoekt. Daarnaast blijft het gewoon lekker om te weten dat je bij je eigen kampeerplek je elektrische auto op kunt laden of dat er meerdere laadpalen bij de ingang van het kampeerterrein staan. Moet je nog even een boodschap doen voor de borrel? Het voordeel is dat je weet dat je elektrische auto met een volle actieradius klaar voor je staat.

Op de kaart zoek je gemakkelijk een camping met laadpaal in Nederland. Op zoek naar inspiratie? Droom lekker even weg bij de ruime selectie van leuke campings in Nederland.

Succes met zoeken & met boeken van je favoriete camping!

Bekijk alle campings met laadpaal op de kaart

Bekijk onze suggesties van de mooiste campings met laadpaal in Nederland

Bekijk voor meer inspiratie en het laatste nieuws ons blog

Lees de leukste artikelen over campings met een laadpaal, bekijk de kampeertrends en tips voor het boeken van je perfecte camping voor de vakantie.  Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto vol energie op pad richting je kampeerbestemming in binnen- of buitenland.

Een probleem voor campings: Te weinig laadpalen en stiekem ladenCamping met laadpaal
Skoda laat elektrische camper zien op basis van de EnyaqCamping met laadpaal
Onderzoek: Voor 95% is een laadpaal op de camping belangrijkCamping met laadpaal
De Thule Arcos wil je niet missen deze vakantieCamping met laadpaal
6 x fijne campings met een laadpaal aan de MoezelCamping met laadpaal
Nieuw: Speciale tent voor de Tesla Model YCamping met laadpaal
Skoda Enyaq IV het populairste als vouwwagentrekkerCamping met laadpaal
Handige nieuwe innovatie: De Aero Cabin OneCamping met laadpaal