Roompot vakantieparken & campings met laadpaal

Roompot komt oorspronkelijk uit Zeeland en dat kun je nog altijd zien aangezien er meer dan 20 campings van Roompot in Zeeland te vinden zijn. Ook ligt het hoofdkantoor van dit enorme bedrijf nog gewoon in Goes. Inmiddels is dit de grootste aanbieder van vakantieparken en campings in Nederland (en de nummer 2 van Europa) en heeft het meer dan 17.000 verschillende accommodaties.

Je vindt de Roompot campings overigens niet alleen in Nederland. Ook in Frankrijk, Spanje, België en Duitsland vind je aangesloten vakantieparken en campings. Roompot heeft zeer uiteenlopende mogelijkheden voor een geweldige vakantie met activiteiten en locaties voor iedereen.

Aangezien Roompot met de tijd meegaat, is het vinden van een Roompot camping met laadpaal ook niet lastig en zijn er tal van accommodaties waarbij je kunt genieten van alle mogelijke luxe en faciliteiten. Bij Roompot is het daarnaast zeker de moeite waard om de aanbiedingen in de gaten te houden, inclusief het nieuws. Er zijn vaak flinke kortingen te vinden op de website van Roompot.

Succes met zoeken & met het boeken van je favoriete camping!

Roompot campings
De voordelen van Roompot campings

De voordelen van Roompot campings

Bij Roompot vind je altijd wat je zoekt, zeker wanneer je naar een Roompot camping met laadpaal zoekt. In totaal zijn er meer dan 185 verschillende vakantieparken van Roompot te vinden in Europa, met een uiteenlopend aanbod. Je vindt premium campings, maar ook campings met bijzonder veel natuur en vakantieparken met een uitgebreid animatieprogramma (inclusief Koos Konijn) en veel waterplezier dankzij de zwembaden. Daarnaast weet Roompot heel goed dat het gaat om jouw welverdiende vakantie en dat alles tot in de puntjes geregeld moet zijn.

Een van de vele andere voordelen van Roompot is de Koos Foundation. Een initiatief om mensen die wat minder makkelijk op vakantie kunnen ook te laten genieten van een vakantie op een camping. Tegelijkertijd maakt Roompot het jou zo makkelijk mogelijk om een geweldige vakantie te boeken, want via de kaart van Roompot campings met een laadpaal kun je gemakkelijk selecteren wat je zoekt. Bijvoorbeeld een locatie aan het water, een plek waar je kunt zwemmen of juist in het buitenland als je met je elektrische auto naar het buitenland op vakantie wilt.

Wat je ook kiest, bij Roompot campings met een laadpaal zit je goed!

Bekijk alle Roompot vakantieparken & campings met laadpaal op de kaart

Bekijk de de mooiste Roompot campings met laadpaal

Bekijk voor meer inspiratie en het laatste nieuws ons blog

Lees de leukste artikelen over campings met een laadpaal, bekijk de kampeertrends en tips voor het boeken van je perfecte camping voor de vakantie.  Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto vol energie op pad richting je kampeerbestemming in binnen- of buitenland.

Een probleem voor campings: Te weinig laadpalen en stiekem ladenCamping met laadpaal
Skoda laat elektrische camper zien op basis van de EnyaqCamping met laadpaal
Onderzoek: Voor 95% is een laadpaal op de camping belangrijkCamping met laadpaal
De Thule Arcos wil je niet missen deze vakantieCamping met laadpaal
6 x fijne campings met een laadpaal aan de MoezelCamping met laadpaal
Nieuw: Speciale tent voor de Tesla Model YCamping met laadpaal
Skoda Enyaq IV het populairste als vouwwagentrekkerCamping met laadpaal
Handige nieuwe innovatie: De Aero Cabin OneCamping met laadpaal