Zwitserland

Camping met laadpaal in Zwitserland

Met je elektrische auto naar Zwitserland voor een kampeervakantie? Dat is een goed idee, want dit land staat bekend om de pittoreske dorpjes, uitgestrekte landschappen en uiteraard de vele activiteiten die je hier kunt ondernemen tijdens je vakantie. Kies je voor een camping met laadpaal in Zwitserland, dan weet je direct ook zeker dat je alles kunt doen wat je wilt, zonder je zorgen te maken om je actieradius.

 Kies tijdens je vakantie voor een verblijf in Zermatt, een prachtig dorpje aan de voet van het iconische symbool van Zwitserland: de Matterhorn. In Zermatt vind je trouwens meer dan 400 kilometer aan wandelroutes zodat je voorlopig wel even zoet bent. Zoek je een plek met minstens zoveel mogelijkheden, kies dan een camping met laadpaal in de buurt van Zürich, dat bijzonder veelzijdig is vol met zowel activiteiten als bezienswaardigheden. Ben je echter op zoek naar die karakteristieke Zwitserse weilanden met imposante bergtoppen op de achtergrond? Kies dan voor het Grindelwald, waar elke foto spontaan een ansichtkaart wordt. Wil je wat meer avontuur? Dan is de Aletschgletsjer in Wallis zeker een aanrader, waar je zelfs een wandelroute vindt die over de gletsjer gaat.

Wanneer je kunt opladen op de camping in Zwitserland, wordt het aanzienlijk makkelijker om leuke uitstapjes te maken of je reis naar je volgende bestemming met een volledig opgeladen auto te beginnen. Aangezien steeds meer mensen met de elektrische auto op vakantie naar Zwitserland gaan, neemt het aantal kampeerlocaties met laadpalen ook gestaag toe. Dat betekent dat je steeds meer te kiezen hebt wanneer je jouw kampeervakantie gaat plannen.

Op de kaart van Zwitserland zoek je gemakkelijk een camping met laadpaal in Zwitserland. Op zoek naar inspiratie? Droom lekker even weg bij de selectie van leuke campings in Zwitserland.

Succes met zoeken & met boeken van je favoriete camping!

Bekijk alle campings met laadpaal op de kaart

Bekijk onze suggesties van de mooiste campings met laadpaal in Zwitserland

Bekijk voor meer inspiratie en het laatste nieuws ons blog

Lees de leukste artikelen over campings met een laadpaal, bekijk de kampeertrends en tips voor het boeken van je perfecte camping voor de vakantie.  Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto vol energie op pad richting je kampeerbestemming in binnen- of buitenland.

De Outwell Discovery Air opblaasbare tentCamping met laadpaal
7 x boerderij campings met een laadpaalCamping met laadpaal
Hyundai IONIQ 5 het populairste als caravantrekkerCamping met laadpaal
Deze caravan heeft een eigen accupakketCamping met laadpaal
Wat heb je nodig voor een workation op een camping?Camping met laadpaal
Deze lichtgewicht daktent kan op bijna iedere elektrische autoCamping met laadpaal
Handige oplossing om lekker in je elektrische auto te slapenCamping met laadpaal
10 x heerlijke charme campings met een laadpaalCamping met laadpaal