De top 10 campings met laadpaal in Zeeland

De top 10 campings met laadpaal in Zeeland

Overweeg je een kampeervakantie in Nederland, kijk dan zeker eens naar deze campings met laadpaal in Zeeland. Zeeland heeft zoveel te bieden: uitgestrekte stranden, tal van toeristische plaatsen en een breed aanbod aan leuke campings maken alleen de voorpret al onvergetelijk. Wil je met je elektrische auto naar Zeeland voor een geslaagde vakantie en wil je alvast wat inspiratie, dan vind je onze top 10 campings met laadpaal in Zeeland hieronder.

Tip: Bekijk alle campings met een laadpaal in Nederland op een kaart

1. Ardoer Camping & Beachresort Julianahoeve

Ardoer Camping & Beachresort Julianahoeve in Renesse is onze absolute favoriet. Dit heeft onder andere te maken met de ligging aan de duinen met directe toegang tot het strand én de vele faciliteiten. Zo heeft de camping een eigen zwembad, supermarkt en verschillende locaties om te eten, waaronder een uitgebreid strandpaviljoen. Wil je niet met een caravan op vakantie? Geen probleem, want er zijn ook meerdere huuraccommodaties, waaronder compleet ingerichte tenten en chalets.

Tip: Bekijk hier alle Ardoer campings met een laadpaal

Ardoer Camping & Beachresort Julianahoeve

2. Camping RCN Toppershoedje

Op onze tweede plek komt Toppershoedje te staan, mede omdat het een kleinschaligere familiecamping is in het fijne dorpje Ouddorp in Zeeland. Ook deze camping ligt op loopafstand van het strand en er is een speciaal zwembad voor de kleinste kinderen op het terrein zelf. Het animatieteam staat klaar voor mensen van alle leeftijden en vanaf de camping kun je direct starten met tal van verschillende fiets- en wandelroutes. De horeca is goed geregeld op RCN Toppershoedje in Ouddorp, waaronder ontbijtmogelijkheden én een snackbar.

Camping RCN Toppershoedje

3. Ardoer Comfortcamping Scheldeoord

Scheldeoord bij de Westerschelde is ook een gezinscamping waar heel de familie een geweldige kampeervakantie zal hebben. Deze camping heeft een snackbar, een strandbrasserie met een groot terras en hier vind je zelfs een restaurant om aan het buffet aan te schuiven. Ardoer Comfortcamping Scheldeoord heeft daarnaast een binnen- en buitenzwembad, plus verschillende zwembadjes voor de kleinere kinderen zodat zij zich ook uitstekend kunnen vermaken.

Ardoer Comfortcamping Scheldeoord

4. Camping Resort Land & Zee

Bij Camping Resort Land & Zee kies je zelf of je comfortabel in je caravan wilt slapen of je eigen tent opzet op een eilandje. Daarmee mag deze locatie niet op onze toplijst ontbreken. De camping verhuurt daarnaast ook nog eens glamping-accommodaties, zodat je hier ook in alle luxe van je vakantie kunt genieten. Er is geen animatieprogramma en aangezien de camping landelijk gelegen is, is dit dé camping met laadpaal voor mensen die de rust op willen zoeken en willen genieten van de stilte en de natuur.

Tip: Bekijk hier de leukste glamping accommodaties met een laadpaal

5. Camping De Grevelingen

Camping De Grevelingen staat op de lijst voor de mensen die op zoek zijn naar een actieve, sportieve locatie wanneer zij op vakantie naar Zeeland gaan. Zo kun je in deze omgeving windsurfen en is er een speciale vijver voor mensen die tijdens de vakantie een hengel uit willen werpen. Sta je op Camping De Grevelingen, dan kun je met korting naar het faunapark Flakkee. Er is ook aan de kinderen gedacht: er kunnen skelters gehuurd worden, er zijn speeltuinen en zelfs een speelpark met water. Het animatieteam richt zich op kinderen tot en met 17 jaar, zodat je zeker weet dat iedereen goed zal slapen na een inspannende dag.

Camping De Grevelingen

6. Ardoer Strandcamping De Zwinhoeve

Op Ardoer Strandcamping De Zwinhoeve zijn er tal van activiteiten (onder andere naar Het Zwin zelf) en via een verhard pad ben je binnen enkele minuten aan het strand om garnalen te vangen, te zwemmen of gewoon strandjutten om ’s morgens vroeg te zien wat er aangespoeld is. Naast staanplaatsen vind je hier ook speciale plekken met extra comfort, zoals plaatsen met eigen sanitair en verharde staanplaatsen. Kijk zeker eens bij het restaurant op deze camping, want hier kun je uitstekend eten.

7. RCN Camping de Schotsman

RCN Camping de Schotsman aan het Veerse Meer hoort ook bij onze favorieten, mede omdat er bijzonder veel te doen is voor het hele gezin. De afgelopen jaren is er veel veranderd hier. De oudere accommodaties zijn vervangen door complete vakantiehuizen die voldoen aan de moderne standaard (tot 8 personen) en zijn alle voorzieningen nu ondergebracht in één groter, centraal gebouw. Daar vind je ook een overdekt zwembad, wat handig is wanneer de weersomstandigheden een duik in zee niet aantrekkelijk maken.

Tip: Bekijk hier alle RCN vakantieparken met een laadpaal

RCN Vakantiepark De Schotsman

8. Kampeerresort Hof Domburg

Kampeerresort Hof Domburg is wellicht minder bekend, maar is heel het jaar geopend en heeft alle faciliteiten die je nodig kunt hebben, waaronder verschillende restaurants, zwembad en er is voor de liefhebbers van golf een golfbaan naast de camping. Dit is een gezinscamping met internet en meerdere laadpunten voor elektrische auto’s, en ligt op korte afstand van het strand.

9. Camping Molecaten Park Wijde Blick

Molecaten Park Wijde Blick ligt op slechts 2 kilometer van de kust en wordt omgeven door groen. Deze camping is een favoriet van ons vanwege het gemak. Zo is er een wasserette, wifi en een luxere snackbar waar je ook complete maaltijden af kunt halen. Aangezien er ook een campingwinkel is, hoef je eigenlijk nooit het terrein af voor je benodigdheden, al is de omgeving hier ook zeker een aanrader wanneer je ons eigen land wat beter wilt leren kennen.

Roompot Beach Resort

10. Roompot Beach Resort

We sluiten de lijst af met Roompot Beach Resort, dat je bij de Oosterschelde vindt. Het is onderdeel van een groter vakantiepark en heeft staanplaatsen op een aantal kleine veldjes die voorzien zijn van sanitair. De locatie staat op onze favorietenlijst vanwege de vele verhuuraccommodaties die goed onderhouden zijn. Vergelijk de mogelijkheden, kies de accommodatie die bij je past en je kunt direct genieten van een vakantie in Nederland op een camping met laadpaal in Zeeland.