Spanje

Camping met laadpaal in Spanje

De Spaanse zon is heerlijk en geeft je altijd direct dat vakantiegevoel of komt dat toch meer door het middagdutje oftewel Siësta. Spanje is een van de meest populaire vakantielanden voor kampeerders. De hele dag lekker voor je tent of caravan leven, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van het terras en de veranda voor je campingplek. Bekijk alle campings met een laadpaal in Spanje voor elektrische auto’s op deze pagina.

Spanje kent verschillende mooie regio’s zoals de Pyreneeën, de vele Costa’s aan de kust en in Noord-Spanje zijn ook San Sebastian en Bilbao erg populair. Het maakt niet uit wat voor accommodatie je zoekt, in Spanje zijn veel huurtenten, stacaravans en huisjes met airco te huur op de camping. Er zijn steeds meer campings in Spanje met faciliteiten voor het opladen van je elektrische auto. Wat is er nou lekkerder dan na een rit naar je vakantiebestemming in Spanje te weten dat je op de camping je elektrische auto kunt opladen? En dat terwijl jij geniet van een cerveza of sangria om de start van je vakantie te vieren. Dankzij een camping met laadpaal heb je alle vrijheid tijdens je vakantie in Spanje. Je hebt geen zorgen over het opladen, doordat je weet dat je op de camping kunt opladen.

Op de kaart van Spanje zoek je gemakkelijk een camping met laadpaal in Spanje. Op zoek naar inspiratie? Droom lekker even weg bij de selectie van leuke campings in Spanje.

Succes met zoeken & met boeken van je favoriete camping!

Bekijk alle campings met laadpaal op de kaart

Bekijk onze suggesties van de mooiste campings met laadpaal in Spanje

Bekijk voor meer inspiratie en het laatste nieuws ons blog

Lees de leukste artikelen over campings met een laadpaal, bekijk de kampeertrends en tips voor het boeken van je perfecte camping voor de vakantie.  Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto vol energie op pad richting je kampeerbestemming in binnen- of buitenland.

Een probleem voor campings: Te weinig laadpalen en stiekem ladenCamping met laadpaal
Skoda laat elektrische camper zien op basis van de EnyaqCamping met laadpaal
Onderzoek: Voor 95% is een laadpaal op de camping belangrijkCamping met laadpaal
De Thule Arcos wil je niet missen deze vakantieCamping met laadpaal
6 x fijne campings met een laadpaal aan de MoezelCamping met laadpaal
Nieuw: Speciale tent voor de Tesla Model YCamping met laadpaal
Skoda Enyaq IV het populairste als vouwwagentrekkerCamping met laadpaal
Handige nieuwe innovatie: De Aero Cabin OneCamping met laadpaal