Dit zijn de winnaars van de ACSI Awards 2023

Dit zijn de winnaars van de ACSI Awards 2023

Van september 2022 tot en met januari 2023 hebben alle Europese kampeerders hun stem weer uit mogen brengen voor de ACSI Awards 2023, zodat de ACSI een lijst met winnaars op kon stellen. Er waren acht verschillende categorieën waar je een stem op uit kon brengen, zodat de lijst met awards direct een goed beeld geeft van wat je kunt verwachten bij de camping die de ACSI Award gewonnen heeft. Zo kun je direct de beste campings met een fantastisch campingzwembad vinden, de meest sportieve camping of juist de camping met het beste sanitair.

Meer dan alleen een bron van inspiratie

De lijst is handig wanneer je nog niet weet waar je wilt gaan kamperen dit (of volgend) jaar. Zeker met de verschillende categorieën kun je immers makkelijk zien welke campings geschikt voor jou zijn, helemaal wanneer je hierbij de campings met laadpaal bekijkt. De awards zijn echter meer dan alleen een lijst om inspiratie uit te halen. De ACSI doet dit namelijk ook om de campingeigenaren te stimuleren. De CEO van ACSI, Ramon van Reine, voegt hieraan toe dat de eindeloze inzet van de campingeigenaren best extra beloond mag worden.

Tip: Bekijk ook de lijst van ANWB campings van het jaar 2023

Camping le Paradis Dordogne Frankrijk

Een aantal winnaars op een rijtje van de ACSI Awards 2023

Hoewel je direct alle ACSI Eurocampings met laadpaal kunt bekijken is het handig om op de website van Eurocampings te kunnen zien of een camping een award of eervolle vermelding gewonnen heeft. Daarnaast hebben we hier een aantal leuke campings met oplaadpunt op een rijtje gezet die allemaal op de lijst met ACSI Awards 2023 staan én een laadpaal hebben, waarmee dit zomaar een ideale vakantiebestemming voor jou kan zijn. De lijst is op willekeurige volgorde.

De lijst is met 120 awards uiteraard nog veel langer, dus pak je ACSI CampingCard er maar vast bij, zodat je je klaar kunt maken voor jouw volgende kampeervakantie met de elektrische auto.

Bekijk ook: 6 prachtige campings met laadpaal in de Dordogne

Camping de Paal - ACSI Awards winnaar 2023

Camping de Paal is de beste camping van Nederland met een laadpaal

In de lijst van de ACSI Awards 2023 vind je ook verschillende Nederlandse campings. Camping de Paal (Bergeijk) moeten we hier uiteraard even extra in het zonnetje zetten, want deze camping heeft de prijs van beste camping van Nederland gewonnen. Deze camping in de Kempen is vooral een paradijs voor kinderen van alle leeftijden, met veel waterpret dankzij het verwarmd buitenbad met een glijbaan en de subtropische waterspeeltuin, waarmee het de plek op de lijst met ACSI Awards 2023 binnengesleept heeft.