ANWB Campings met laadpaal

De ANWB is de grootste Nederlandse organisatie op het gebied van mobiliteit en reizen. De ANWB houdt zich ook zeer actief bezig met kampeervakanties en heeft een enorm aanbod aan aangesloten campings die zich ANWB camping mogen noemen.

Zo’n 1.000 aangesloten locaties zijn daarnaast ook nog eens een ANWB camping met laadpaal, wat betekent dat je met je elektrische auto comfortabel en ontspannen op kampeervakantie kunt in één van de vele landen waar je ANWB campings kunt boeken zoals Frankrijk, Italië, Kroatië, de Belgische Ardennen of gewoon op vakantie in ons eigen Nederland. Het aantal campings met oplaadpunt loopt daarnaast jaarlijks gestaag op.

De ANWB is als expert op het gebied van verkeer en toerisme niet alleen perfect in staat om de beste campings te selecteren voor jou als vakantieganger, maar heeft ook veel informatie en tips, die het deelt in de bekende magazines zoals de Kampeer en Caravan Kampioen.

Bij steeds meer ANWB campings kun je gemakkelijk je elektrische auto opladen op de camping. Dit komt doordat het de doelstelling van de ANWB is om de belangen te behartigen van de leden op het gebied van recreatie, vakantie en vervoer en dat betekent dat je bijvoorbeeld ook veel inspiratie en handige weetjes kunt vinden in de magazines en dat ze actief campings benaderen om laadpalen te plaatsen.

Succes met zoeken & met het boeken van je favoriete camping!

ANWB Campings

De voordelen van ANWB campings met laadpaal

De voordelen van ANWB campings

Een van de grootste voordelen van de ANWB campings is dat je makkelijk de topcampings kunt vinden door naar de campings met 5 sterren te kijken. Elk jaar bezoeken de campinginspecteurs van de ANWB de aangesloten campings om deze te beoordelen op tal van punten die relevant zijn voor jou als vakantieganger. Alleen de beste campings worden aangemerkt als Topcamping van de ANWB. Uiteraard kun je ook kijken naar de vele prijzen die de ANWB uitreikt, zoals de ANWB Camping van het jaar.

Een ander groot voordeel is dat de ANWB Nederlands is en tal van medewerkers in het buitenland heeft zitten. Dat betekent dat problemen altijd snel en vakkundig opgelost kunnen worden, wat erg prettig is tijdens je vakantie. Ook kun je met de kampeerkaart van de ANWB goedkoper op vakantie. Bij deze kaart krijg je daarnaast een WA-verzekering en reisgidsen waarmee je direct inspiratie op kunt doen voor je volgende kampeertrip met je elektrische auto.

Wat je ook kiest, bij ANWB campings met een laadpaal zit je goed!

Bekijk alle ANWB campings met laadpaal op de kaart

Bekijk de de mooiste ANWB campings met laadpaal
Bekijk voor meer inspiratie en het laatste nieuws ons blog

Lees de leukste artikelen over campings met een laadpaal, bekijk de kampeertrends en tips voor het boeken van je perfecte camping voor de vakantie.  Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto vol energie op pad richting je kampeerbestemming in binnen- of buitenland.

Eerste omgebouwde Volkswagen ID. Buzz camperCamping met laadpaal
6 x leuke campings met waterglijbaan én laadpaalCamping met laadpaal
De Traveler lichtgewicht caravan voor je EVCamping met laadpaal
De 10 beste campings van Europa volgens de ADACCamping met laadpaal
Test: de beste lichtgewicht campingstoelCamping met laadpaal
De Tonke EQV: elektrische camper van het jaar 2023Camping met laadpaal
Dit zijn de winnaars van de ACSI Awards 2023Camping met laadpaal
Is dit de ideale daktent voor je elektrische auto?Camping met laadpaal