Over ons Campingmetlaadpaal.nl

Over Camping met Laadpaal

Campingmetlaadpaal.nl bestaat sinds 2021 en heeft als doel vakanties met een elektrische auto naar een camping en vakantiepark makkelijker en leuker te maken. We richten ons met de informatie op de website op de vakantiegangers die in het bezit zijn van een elektrische auto. Doordat het onvoldoende duidelijk was waar je nou je elektrische auto op kon laden bij de campings in Europa zijn we op het idee gekomen een website te starten om kampeerliefhebbers te helpen. Op de website staan de diverse campings met een laadpaal in de favoriete vakantielanden in Europa en op het blog delen we regelmatig leuke tips en het laatste nieuws over campings met een laadpaal.

Eenvoudig een camping zoeken

De database van Campingmetlaadpaal.nl bevat momenteel gegevens van bijna 1.000 campings en vakantieparken met een laadpaal voor elektrische auto’s. De campings bevinden zich in de diverse landen in Europa. Dankzij de eenvoudige navigatie op de website is het gemakkelijk om de verschillende campings en accommodaties te zoeken en vervolgens te vergelijken aan de hand van je persoonlijke wensen. Om het zoeken verder te vereenvoudigen hebben we per land een pagina gemaakt met alle campings met een laadpaal en we hebben een interactieve kaart toegevoegd met alle campings met een oplaadpunt. In onze database staan grote en kleine campings, familie- en natuurcampings en ook campings aan zee, in de bergen, natuurparken of bij stadscentra.

Kamperen met een Volkswagen ID.4

Online reserveren tegen de beste prijs

Nadat je eenvoudig de verschillende campings per vakantieland en per regio hebt bekeken en vergeleken, maken we je het zo makkelijk mogelijk om je favoriete camping te boeken voor je vakantie. Doordat we steeds de prijzen vergelijken tussen verschillende aanbieders bieden we de beste prijzen aan op de website. Om de reservering van de camping af te ronden linken we je door naar de aanbieder zodat je direct de boeking kan maken.

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Leuk dat je interesse hebt om met ons in contact te komen. Heb je een vraag of wil je samenwerken en op campingmetlaadpaal.nl adverteren of een vermelding krijgen? Via de contact pagina neem je eenvoudig en snel contact met ons op. Ook wanneer je benieuwd bent naar de mogelijkheden om samen te werken, neem dan contact op via het contactformulier. We reageren altijd zo snel mogelijk op je vragen en ideeën.

Camping met laadpaal of vakantiepark aanmelden

Wil je graag jouw camping of vakantiepark aanmelden om op de website vermeld te worden? Leuk! Neem contact op met ons via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om in kaart te brengen of je aan de gewenste voorwaarden voldoet en om jouw camping toe te voegen.