Zweden

Camping met laadpaal in Zweden

Steeds meer mensen gaan met de elektrische auto naar Zweden om daar verschillende campings te bezoeken en zo door het land van de grote meren, IKEA en de Zweedse gehaktballetjes te reizen. Dit heeft ervoor gezorgd dat er steeds meer campings met laadpalen te vinden zijn in Zweden. Ideaal voor de vakantieganger met een elektrische auto die graag het echte Scandinavië wil ontdekken tijdens de vakantie.

Zweden zit boordevol prachtige natuur en cultuur. Dat is direct ook waarom de meeste mensen kiezen voor een rondreis of in ieder geval twee of meer kampeerlocaties kiezen voor een vakantie in Zweden. Een aantal aanraders onder elkaar om je wat inspiratie te geven voor je vakantie: 1. Zweeds Lapland. Ja, het ligt knap ver weg, maar het is écht de moeite waard. Zo staat dit gebied niet voor niets op de Werelderfgoedlijst. 2. Smögen, een stadje dat je niet vaak op tiplijstjes ziet staan. Dit is dé vakantiebestemming van duizenden Zweden, die dit kustplaatsje een bijzonder warm hart toedragen. 3. Tiveden, een nationaal park dat zo ongeveer tussen het Vättern en Vänern (twee grootste meren van Zweden) ligt. Alleen het centrale deel bestaat al uit 20 vierkante kilometer ongerept bos, met tal van wandelroutes die bijzonder uitdagend zijn.

Wil je het maximale uit je kampeervakantie in Zweden halen? Dan kies je een huurtent, een hut of een accommodatie op een camping met laadpalen. Zo weet je zeker dat je alle dagtripjes met volle accu kunt beginnen én altijd met de volle 100% je reis kunt beginnen naar je volgende kampeerplek.

Op de kaart van Zweden zoek je gemakkelijk een camping met laadpaal in Zweden. Op zoek naar inspiratie? Droom lekker even weg bij de selectie van leuke campings in Zweden.

Succes met zoeken & met boeken van je favoriete camping!

Bekijk alle campings met laadpaal op de kaart

Bekijk onze suggesties van de mooiste campings met laadpaal in Zweden

Bekijk voor meer inspiratie en het laatste nieuws ons blog

Lees de leukste artikelen over campings met een laadpaal, bekijk de kampeertrends en tips voor het boeken van je perfecte camping voor de vakantie.  Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto vol energie op pad richting je kampeerbestemming in binnen- of buitenland.

6 campings met laadpaal in Kroatië om bij weg te dromenCamping met laadpaal
Kamperen met een elektrische auto dankzij V2LCamping met laadpaal
Moet je vragen om op te laden op de camping?Camping met laadpaal
Vouwwagen populair bij kampeerders met een elektrische autoCamping met laadpaal
12 mooie campings in Frankrijk met laadpaalCamping met laadpaal
Campings met een laadpaal in NederlandCamping met laadpaal
8 Populaire campings met laadpaal in ItaliëCamping met laadpaal
5 x campings met laadpaal in SpanjeCamping met laadpaal
Elektrische auto opladen in het buitenlandCamping met laadpaal