Kroatië

Camping met laadpaal in Kroatië

Kroatië is een ideaal kampeerland. In de afgelopen jaren zie je steeds vaker campings en glampings in Kroatië in de lijstjes van beste campings van de ANWB. Dat komt doordat je in Kroatië prachtige natuur en geweldige kwaliteitscampings gecombineerd krijgt voor je vakantie. Door de vele enthousiaste vakantiegangers die terugkomen van de mooiste campings zoals Arena One 99 Glamping neemt de vraag naar Kroatië steeds verder toe.

Laat je verrassen door het mooie en betoverende Istrië waar een bezoek aan de plaatsen Rovinj, Poreč en Pula niet mogen ontbreken. En als je dan toch je vakantie Wishlist aan het maken bent…zet er dan meteen ook maar het mooie Crikvenica Rivièra bij.  Hier zijn de stranden zo mooi dat je de hele dag nergens anders meer naartoe wil. En vergeet niet te genieten van een zonsondergang tijdens je vakantie in Kroatië.

Het aantal campings dat laadpalen voor elektrische auto’s heeft in Kroatië neemt snel toe. Er zijn minder elektrische auto’s dan in onze omgeving en dat maakt het avontuurlijker om naar Kroatië op vakantie te gaan. Het voordeel van een camping of glamping met laadpaal is dat je gegarandeerd weet dat je op de camping kunt opladen. Op die manier zit je nog net iets meer ontspannen naar die zonsondergang te kijken…want jij weet dat je elektrische auto in de buurt is en 100% opgeladen is wanneer je de omgeving in Kroatië wil gaan ontdekken.

Op de kaart van Kroatië zoek je gemakkelijk een camping met laadpaal in Kroatië. Op zoek naar inspiratie? Droom lekker even weg bij de selectie van leuke campings in Kroatië.

Succes met zoeken & met boeken van je favoriete camping!

Bekijk alle campings met laadpaal op de kaart

Bekijk onze suggesties van de mooiste campings met laadpaal in Kroatië

Bekijk voor meer inspiratie en het laatste nieuws ons blog

Lees de leukste artikelen over campings met een laadpaal, bekijk de kampeertrends en tips voor het boeken van je perfecte camping voor de vakantie.  Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto vol energie op pad richting je kampeerbestemming in binnen- of buitenland.

Een probleem voor campings: Te weinig laadpalen en stiekem ladenCamping met laadpaal
Skoda laat elektrische camper zien op basis van de EnyaqCamping met laadpaal
Onderzoek: Voor 95% is een laadpaal op de camping belangrijkCamping met laadpaal
De Thule Arcos wil je niet missen deze vakantieCamping met laadpaal
6 x fijne campings met een laadpaal aan de MoezelCamping met laadpaal
Nieuw: Speciale tent voor de Tesla Model YCamping met laadpaal
Skoda Enyaq IV het populairste als vouwwagentrekkerCamping met laadpaal
Handige nieuwe innovatie: De Aero Cabin OneCamping met laadpaal