Duitsland

Camping met laadpaal in Duitsland

Met de elektrische auto naar Duitsland om een heerlijke vakantie te hebben op de camping, dat is een goed idee. Kies je voor een camping met laadpaal in Duitsland, dan weet je zeker dat je een onbezorgde vakantie tegemoet kunt zien. Aangezien steeds meer mensen met de elektrische auto op vakantie gaan, neemt het aantal campings met laadpalen in Duitsland ook toe. Handig, want op die manier heb je meer en meer keuze voor je kampeervakantie bij onze oosterburen.

Duitsland is een populair vakantieland voor Nederlanders. Niet alleen vanwege de geringe afstand tot de grens, maar ook vanwege de vele mooie plekjes in Duitsland. Wat te denken van de vele grote steden die als smeltkroes niet alleen culturen maar ook oude en moderne gebouwen samenbrengen, zoals Keulen, Berlijn en Hamburg? Voor een campingvakantie vind je meer dan genoeg natuur in Duitsland, bijvoorbeeld in het Zwarte Woud, Saksisch Zwitserland (dit maakt deel uit van het Elbezandsteengebergte) of een plekje in de buurt van de Bodensee waar je heerlijk op het strand kunt liggen of je uit kunt leven op 536 vierkante kilometer water.

Ongeacht of je kiest voor een afgelegen natuurcamping, een complete huurtent of een volledig aangeklede glamping-vakantieaccommodatie, is het verstandig om te kiezen voor een plekje met laadmogelijkheden. Een camping of huisje met een laadpaal is namelijk ideaal wanneer je uitstapjes wilt maken overdag, omdat je altijd een geladen accu hebt. Daarnaast heb je je elektrische auto gewoon altijd in de buurt. Door te kiezen voor een camping met laadpaal kun je opladen op de camping en dat maakt ook het plannen van de (terug)reis een stuk makkelijker.

Op de kaart van Duitsland zoek je gemakkelijk een camping met laadpaal in Duitsland. Op zoek naar inspiratie? Droom lekker even weg bij de selectie van leuke campings in Duitsland.

Succes met zoeken & met boeken van je favoriete camping!

Bekijk alle campings met laadpaal op de kaart

Bekijk onze suggesties van de mooiste campings met laadpaal in Duitsland

Bekijk voor meer inspiratie en het laatste nieuws ons blog

Lees de leukste artikelen over campings met een laadpaal, bekijk de kampeertrends en tips voor het boeken van je perfecte camping voor de vakantie.  Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto vol energie op pad richting je kampeerbestemming in binnen- of buitenland.

Een probleem voor campings: Te weinig laadpalen en stiekem ladenCamping met laadpaal
Skoda laat elektrische camper zien op basis van de EnyaqCamping met laadpaal
Onderzoek: Voor 95% is een laadpaal op de camping belangrijkCamping met laadpaal
De Thule Arcos wil je niet missen deze vakantieCamping met laadpaal
6 x fijne campings met een laadpaal aan de MoezelCamping met laadpaal
Nieuw: Speciale tent voor de Tesla Model YCamping met laadpaal
Skoda Enyaq IV het populairste als vouwwagentrekkerCamping met laadpaal
Handige nieuwe innovatie: De Aero Cabin OneCamping met laadpaal