Sandaya Campings met laadpaal

Sandaya campings zijn sinds de oprichting in 2010 enorm populair. Niet voor niets natuurlijk, want de campings van Sandaya hebben altijd een unieke ligging met steeds weer unieke settings voor de accommodaties op het terrein. Daarnaast staat Sandaya garant voor uitstekende kwaliteit en een fijne vakantiebeleving voor iedereen.

De Sandaya campings zijn op veel plaatsen in Europa terug te vinden en dat maakt het zo fijn om voor een van de 4- of 5-sterrencampings van Sandaya te kiezen; je weet dat je een fijne vakantie tegemoet gaat! Op de campings ontbreekt het je aan niets tijdens de vakantie en doordat de campings goed gelegen zijn is er ook in de buurt van de campings altijd wat te beleven. Van directe toegang tot de zee tot leuke historische en culturele plaatsen in de buurt van de Sandaya campings.

Dankzij de focus op jou als vakantieganger hebben veel Sandaya campings oplaadpunten voor elektrische auto’s aangelegd. Zo kun je met je elektrische auto gemakkelijk naar je favoriete vakantiebestemming in Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië of België rijden om vervolgens te genieten van een zorgeloze vakantie. Bekijk op de kaart alle Sandaya campings met een laadpaal of droom even lekker weg bij de selectie van de mooiste Sandaya campings in Europa.

Succes met zoeken & met het boeken van je favoriete camping!

Sandaya Campings
De voordelen van Sandaya Campings

De voordelen van Sandaya campings

Bij Sandaya campings weet je zeker dat je goed zit. De kampeerplaatsen zijn er helemaal op gericht om te zorgen dat jij optimaal geniet van je welverdiende vakantie. De campings liggen vaak midden in de natuur en hebben veel groen op en om de camping. Zo kun jij rekenen op een ruime, schaduwrijke campingplaats waar je in rust en privacy geniet van je vakantie.

Je kunt bij Sandaya campings kiezen om je eigen tent, caravan of camper mee te nemen of om een huuraccommodatie te boeken. Op die manier weet je zeker dat je goed zit, want je kiest zelf wat jouw ideale vakantie is. Kies je voor een huuraccommodatie van Sandaya? Dan is er keuze in overvloed; van ruime cottages tot luxe chalets en van je eigen villa tot een lodge of tent.

Bij Sandaya geven de schelpen het comfort en de luxe van je accommodatie aan. Hoe dit werkt? Eigenlijk vrij simpel: hoe meer schelpen een accommodatie heeft hoe meer comfort je kunt verwachten. Dit loopt uiteen van 1 schelp tot 4 schelpen en daar bovenop is nog de categorie premium beschikbaar. Kies je voor premium dan krijg je een echt onvergetelijke en unieke ervaring zoals je eigen boomhut of een droomverblijf aan de Middellandse Zee.

Wat je ook kiest, bij Sandaya campings met een laadpaal zit je goed!

Bekijk alle Sandaya campings met laadpaal op de kaart

Bekijk de de mooiste Sandaya campings met laadpaal
Bekijk voor meer inspiratie en het laatste nieuws ons blog

Lees de leukste artikelen over campings met een laadpaal, bekijk de kampeertrends en tips voor het boeken van je perfecte camping voor de vakantie.  Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto vol energie op pad richting je kampeerbestemming in binnen- of buitenland.

Een probleem voor campings: Te weinig laadpalen en stiekem ladenCamping met laadpaal
Skoda laat elektrische camper zien op basis van de EnyaqCamping met laadpaal
Onderzoek: Voor 95% is een laadpaal op de camping belangrijkCamping met laadpaal
De Thule Arcos wil je niet missen deze vakantieCamping met laadpaal
6 x fijne campings met een laadpaal aan de MoezelCamping met laadpaal
Nieuw: Speciale tent voor de Tesla Model YCamping met laadpaal
Skoda Enyaq IV het populairste als vouwwagentrekkerCamping met laadpaal
Handige nieuwe innovatie: De Aero Cabin OneCamping met laadpaal