Noorwegen

Camping met laadpaal in Noorwegen

Wil je met je elektrische auto naar Noorwegen om het land van de fjorden, uitgestrekte meren en donkere bossen te verkennen met je caravan of je tent? Een prima keuze, want Noorwegen trekt jaarlijks miljoenen vakantiegangers die graag de vakantie verdelen over verschillende locaties om zo zoveel mogelijk te kunnen zien van dit prachtige land. Kies je voor een camping met laadpaal in Noorwegen, dan weet je zeker dat je veel kunt zien. Aangezien je altijd kunt opladen op de camping in Noorwegen, begin je de dag immers altijd met een volgeladen accu.

Wie een lijst maakt met alle bezienswaardigheden in Noorwegen voor een kampeervakantie, merkt al snel dat het een compleet boekwerk wordt. Een aantal dingen die je echt niet mag missen op een rijtje: 1. Jotunheimen, een nationaal park met wandelroutes langs enorme bergen met spectaculaire uitzichten. 2. Lofoten, noordelijke eilanden die op de lijst met mooiste vakantiebestemmingen ter wereld staan van National Geographic. 3. Bergen. Ga je kamperen, zoek dan een camping buiten de stad. Bergen is een prachtige stad, maar wordt vooral gebruikt als uitvalsbasis door vakantiegangers om de omliggende fjorden te verkennen of het water op te zoeken.

Een kampeervakantie in Noorwegen is een vakantie vol uitstapjes, lange wandelingen en ritjes naar lokale, pittoreske dorpen in de fjorden. Zeker weten dat je elektrische auto volledig opgeladen is, is dan ideaal helemaal als je bedenkt dat je vaak met je EV over de bergen moet om je bestemming te bereiken. Kies daarom vooral voor een camping met laadpaal in Noorwegen. Kun je opladen op de camping in Noorwegen, dan weet je zeker dat je alle dagtripjes kunt maken en de reis naar huis altijd met de volle 100% kunt beginnen.

Op de kaart van Noorwegen zoek je gemakkelijk een camping met laadpaal in Noorwegen. Op zoek naar inspiratie? Droom lekker even weg bij de selectie van leuke campings in Noorwegen.

Succes met zoeken & met boeken van je favoriete camping!

Bekijk alle campings met laadpaal op de kaart

Bekijk onze suggesties van de mooiste campings met laadpaal in Noorwegen

Bekijk voor meer inspiratie en het laatste nieuws ons blog

Lees de leukste artikelen over campings met een laadpaal, bekijk de kampeertrends en tips voor het boeken van je perfecte camping voor de vakantie.  Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto vol energie op pad richting je kampeerbestemming in binnen- of buitenland.

Een probleem voor campings: Te weinig laadpalen en stiekem ladenCamping met laadpaal
Skoda laat elektrische camper zien op basis van de EnyaqCamping met laadpaal
Onderzoek: Voor 95% is een laadpaal op de camping belangrijkCamping met laadpaal
De Thule Arcos wil je niet missen deze vakantieCamping met laadpaal
6 x fijne campings met een laadpaal aan de MoezelCamping met laadpaal
Nieuw: Speciale tent voor de Tesla Model YCamping met laadpaal
Skoda Enyaq IV het populairste als vouwwagentrekkerCamping met laadpaal
Handige nieuwe innovatie: De Aero Cabin OneCamping met laadpaal