Oostenrijk

Camping met laadpaal in Oostenrijk

Oostenrijk heeft veel te bieden wanneer je op zoek bent naar een geweldige kampeervakantie met je elektrische auto. Je kunt het nog leuker maken voor jezelf door te kiezen voor een camping met laadpaal. Het aantal vakantiegangers met een elektrische auto neemt gestaag toe, wat ertoe leidt dat ook het aantal campings en accommodaties met laadmogelijkheden steeds verder uitgebreid wordt. Op de kaart kun je direct zien waar je kunt opladen op een camping in Oostenrijk, zodat het plannen van je vakantie nog makkelijker wordt.

Oostenrijk zit boordevol met toeristische trekpleisters en staat stevig in de top 10 populairste vakantielanden. Er is ongelooflijk veel te zien en te doen in Oostenrijk. Je kunt hierbij denken aan de prachtige Alpenlandschappen in de omgeving van Tirol die zowel in de zomer als in de winter een aanrader zijn. De regio rond Salzburg is zeer geschikt voor gezinnen, omdat je hier kunt fietsen, zwemmen, grotten kunt bekijken, complete recreatiemeren kunt vinden en Salzburg (bekend als barokstad) een geweldig dagje uit is. Wil je naar Oostenrijk vanwege de uitgestrekte bergweides, mysterieuze bossen en bergtoppenuitzicht aan de horizon? Dan is Stiermarken zeker een aanrader.

Ben je van plan om meerdere uitstapjes te maken met de auto tijdens je kampeervakantie, of wil je je elektrische auto gewoon in de buurt van je tent of andere stacaravan hebben staan ’s nachts? Kies dan vooral een camping met laadpaal in Oostenrijk. Zo kun je elke morgen met een volle accu vertrekken om door de uitdagende en verbluffende Oostenrijkse landschappen te rijden.

Op de kaart van Oostenrijk zoek je gemakkelijk een camping met laadpaal in Oostenrijk. Op zoek naar inspiratie? Droom lekker even weg bij de selectie van leuke campings in Oostenrijk.

Succes met zoeken & met boeken van je favoriete camping!

Bekijk alle campings met laadpaal op de kaart

Bekijk onze suggesties van de mooiste campings met laadpaal in Oostenrijk

Bekijk voor meer inspiratie en het laatste nieuws ons blog

Lees de leukste artikelen over campings met een laadpaal, bekijk de kampeertrends en tips voor het boeken van je perfecte camping voor de vakantie.  Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto vol energie op pad richting je kampeerbestemming in binnen- of buitenland.

Eerste omgebouwde Volkswagen ID. Buzz camperCamping met laadpaal
6 x leuke campings met waterglijbaan én laadpaalCamping met laadpaal
De Traveler lichtgewicht caravan voor je EVCamping met laadpaal
De 10 beste campings van Europa volgens de ADACCamping met laadpaal
Test: de beste lichtgewicht campingstoelCamping met laadpaal
De Tonke EQV: elektrische camper van het jaar 2023Camping met laadpaal
Dit zijn de winnaars van de ACSI Awards 2023Camping met laadpaal
Is dit de ideale daktent voor je elektrische auto?Camping met laadpaal