Sites et Paysages Campings met laadpaal

Bij Sites & Paysages campings staat de natuur centraal. Hierbij gaat het niet alleen om prachtige plekken aan rivieren, bij bergen of in de buurt van meren, het gaat ook om duurzaamheid en de gasten weer te laten genieten van de kleine dingen in het leven.

Een van de grootste voordelen van de Sites & Paysages campings is dat het hier gaat om onafhankelijke campings die samenwerken. Dat betekent automatisch een breed en gevarieerd aanbod aan mogelijkheden, liggingen en uiteraard ook faciliteiten. Zo kun je altijd een Sites & Paysages camping vinden die helemaal bij jouw wensen past.

Je kiest zelf of je met de camper, caravan, vouwwagen of tent komt of toch liever een van de accommodaties huurt op deze charmecampings. Hierbij is het goed om van tevoren naar het aanbod te kijken van de camping die jij op het oog hebt.

Steeds meer van de Sites & Paysages campings hebben ook laadpalen of mogelijkheden om je elektrische auto op de camping op te laden. Zo wordt het namelijk een stuk makkelijker om uitjes in de omgeving te plannen of tijdens de dag van de terugreis te beginnen met een volledig opgeladen auto.

Succes met zoeken & met het boeken van je favoriete camping!

Sites et Paysages Campings

Sites et Paysages Campings

De voordelen van Sites et Paysages campings

Sites & Paysages campings bieden tal van voordelen, maar hierbij ligt het wel aan de camping die je kiest. Nagenoeg alle campings bieden WiFi aan de gasten. Veel Sites & Paysages campings hebben daarnaast een animatieteam waarmee je zeker weet dat de kinderen ook een (groot) deel van de dag vermaakt worden. Bij alle campings vind je in ieder geval een flinke dosis natuur en eindeloos genot. Ongeacht of je op vakantie wilt met je partner of juist een gezin met meerdere kinderen, ben je bij Sites & Paysages aan het juiste adres wanneer je het écht leuk wilt hebben met elkaar.

Sites & Paysages campings zijn door heel Frankrijk heen te vinden met een zeer divers aanbod. Alle campings liggen op plekken met verbluffende natuur, waarbij je altijd leuke uitstapjes om de hoek hebt, zoals lange wandeltochten, of tours die je op de fiets af kunt leggen (fietsen zijn op de meeste campings te huur). Aangezien het hier gaat om zelfstandige campings binnen een samenwerking, is het goed om eerst het aanbod te bekijken. Je kunt echter altijd rekenen op een droomvakantie: Sites & Paysages campings met een laadpaal krijgen namelijk standaard een zeer goede beoordeling van de gasten.

Wat je ook kiest, bij Sites et Paysages campings met een laadpaal zit je goed!

Bekijk alle Sites et Paysages campings met laadpaal op de kaart

Bekijk de de mooiste Sites et Paysages campings met laadpaal
Bekijk voor meer inspiratie en het laatste nieuws ons blog

Lees de leukste artikelen over campings met een laadpaal, bekijk de kampeertrends en tips voor het boeken van je perfecte camping voor de vakantie.  Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto vol energie op pad richting je kampeerbestemming in binnen- of buitenland.

Een probleem voor campings: Te weinig laadpalen en stiekem ladenCamping met laadpaal
Skoda laat elektrische camper zien op basis van de EnyaqCamping met laadpaal
Onderzoek: Voor 95% is een laadpaal op de camping belangrijkCamping met laadpaal
De Thule Arcos wil je niet missen deze vakantieCamping met laadpaal
6 x fijne campings met een laadpaal aan de MoezelCamping met laadpaal
Nieuw: Speciale tent voor de Tesla Model YCamping met laadpaal
Skoda Enyaq IV het populairste als vouwwagentrekkerCamping met laadpaal
Handige nieuwe innovatie: De Aero Cabin OneCamping met laadpaal