Camping Frankrijk

Camping met laadpaal in Frankrijk

Kamperen in Frankrijk tijdens de vakantie, wie wil dat nou niet? Heerlijk buitenleven, genieten van even helemaal niets doen óf van juist lekker actief bezig zijn de hele dag. Je ziet jezelf haast al zitten voor je glampingtent of gehuurde stacaravan…even lekker doen waar jij zin in hebt en in het tempo dat jij wilt. Ben je op zoek naar een leuke camping met laadpaal in Frankrijk? Bekijk alle campings met een laadpaal voor elektrische auto’s op deze pagina.

Frankrijk is als vakantieland natuurlijk zo ontzettend populair omdat er zo veel te zien en te ontdekken is. Ieder jaar weer kun je een totaal andere vakantie ervaren in een ander deel van Frankrijk. Denk aan de verschillende mooie regio’s zoals de Dordogne, de Côte d’Azur, de Franse Alpen, Aquitaine, de Ardèche of de Pyreneeën.

Het maakt niet uit of je een huurtent, een glamping-accommodatie, een volledig ingerichte cabin of juist je eigen kampeerplek in Frankrijk zoekt. Er zijn steeds meer campings in Frankrijk die mogelijkheden bieden voor het opladen van je elektrische auto op de camping. Het is natuurlijk heerlijk om met je tent, vouwwagen of caravan naar Frankrijk af te reizen voor een kampeervakantie. Door een camping met oplaadpunt voor je elektrische auto te boeken heb je alle vrijheid tijdens je vakantie. Je hebt geen zorgen over het opladen, want die kan je op de camping opladen. Dit terwijl jij lekker met de kinderen in het zwembad bent of juist even lekker een middagdutje doet in de schaduw. Ga je de volgende dag de omgeving verkennen? Geen probleem want je weet dat je elektrische auto met een volle actieradius er klaar voor staat.

Op de kaart van Frankrijk zoek je gemakkelijk een camping met laadpaal in Frankrijk. Op zoek naar inspiratie? Droom lekker even weg bij de selectie van leuke campings in Frankrijk.

Succes met zoeken & met boeken van je favoriete camping!

Bekijk alle campings met laadpaal op de kaart

Bekijk onze suggesties van de mooiste campings met laadpaal in Frankrijk

Bekijk voor meer inspiratie en het laatste nieuws ons blog

Lees de leukste artikelen over campings met een laadpaal, bekijk de kampeertrends en tips voor het boeken van je perfecte camping voor de vakantie.  Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto vol energie op pad richting je kampeerbestemming in binnen- of buitenland.

Een probleem voor campings: Te weinig laadpalen en stiekem ladenCamping met laadpaal
Skoda laat elektrische camper zien op basis van de EnyaqCamping met laadpaal
Onderzoek: Voor 95% is een laadpaal op de camping belangrijkCamping met laadpaal
De Thule Arcos wil je niet missen deze vakantieCamping met laadpaal
6 x fijne campings met een laadpaal aan de MoezelCamping met laadpaal
Nieuw: Speciale tent voor de Tesla Model YCamping met laadpaal
Skoda Enyaq IV het populairste als vouwwagentrekkerCamping met laadpaal
Handige nieuwe innovatie: De Aero Cabin OneCamping met laadpaal