Italië

Camping met laadpaal in Italië

Ben je van plan om op vakantie te gaan naar Italië met je elektrische auto? Heerlijk genieten van het zoete leven in Italië tijdens je vakantie dat is een mooi vooruitzicht. Of je nou een camping aan een van de Italiaanse meren zoekt, een mooie glamping in Midden-Italië, een Agriturismo met kampeerplaatsen of een stacaravan op een gezellige entertainment camping. Bekijk alle campings met een laadpaal voor elektrische auto’s in Italië op deze pagina.

Italië is erg populair voor de zomervakantie…en niet geheel toevallig want het Italië heeft zoveel te bieden tijdens de vakantie; leuke dorpjes en prachtige historie, heerlijk eten en vriendelijke mensen. Er is een verschil te merken tussen de Italianen in Noord-, Midden- of Zuid-Italië, maar gegarandeerd zijn ze altijd enthousiast en willen ze alles weten over hoe je met je elektrische auto naar Italië bent gekomen.

De meren in Noord-Italië, de heuvels van Toscane, de bergen van Zuid-Tirol, het zoete leven in Umbrië of de historie van één van de Italiaanse steden. Eigenlijk is één vakantie niet genoeg om alles te ontdekken. Het voordeel van je vakantie met de elektrische auto naar Italië is dat de accu vaak beter presteert in warme omstandigheden en je op die manier je actieradius kunt vergroten. Steeds meer campings in Italië bieden oplaadmogelijkheden voor elektrische auto’s. Op de camping kun je vervolgens kiezen of je een eigen kampeerplaats wilt boeken voor je eigen tent, vouwwagen of caravan óf juist wilt kiezen voor een huurtent, glamping cabin of stacaravan. Door een camping met laadpaal in Italië te boeken weet je in ieder geval zeker dat er een oplaadpunt beschikbaar is voor je.

Op de kaart van Italië zoek je gemakkelijk een camping met laadpaal in Italië. Op zoek naar inspiratie? Droom lekker even weg bij de selectie van leuke campings in Italië.

Succes met zoeken & met boeken van je favoriete camping!

Bekijk alle campings met laadpaal op de kaart

Bekijk onze suggesties van de mooiste campings met laadpaal in Italië

Bekijk voor meer inspiratie en het laatste nieuws ons blog

Lees de leukste artikelen over campings met een laadpaal, bekijk de kampeertrends en tips voor het boeken van je perfecte camping voor de vakantie.  Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto vol energie op pad richting je kampeerbestemming in binnen- of buitenland.

Een probleem voor campings: Te weinig laadpalen en stiekem ladenCamping met laadpaal
Skoda laat elektrische camper zien op basis van de EnyaqCamping met laadpaal
Onderzoek: Voor 95% is een laadpaal op de camping belangrijkCamping met laadpaal
De Thule Arcos wil je niet missen deze vakantieCamping met laadpaal
6 x fijne campings met een laadpaal aan de MoezelCamping met laadpaal
Nieuw: Speciale tent voor de Tesla Model YCamping met laadpaal
Skoda Enyaq IV het populairste als vouwwagentrekkerCamping met laadpaal
Handige nieuwe innovatie: De Aero Cabin OneCamping met laadpaal