Allcamps Campings met laadpaal

Allcamps is een Nederlands bedrijf dat sinds 2006 actief is op het gebied van kampeervakanties. Inmiddels zijn er meer dan 1.000 campings aangesloten bij deze organisatie, waarvan steeds meer Allcamps campings een oplaadpunt hebben voor jouw elektrische auto. Met de aandacht voor de wensen van de kampeerder en oog voor duurzaamheid bij Allcamps, gaan we er vanuit dat het aantal Allcamps campings met laadpaal alleen maar verder zal stijgen de komende tijd zodat je elektrische auto opladen op de camping steeds makkelijker wordt.

Allcamps is tegenwoordig onderdeel van Camping Vision, dat zich de grootste kampeeraanbieder van Europa noemt. De campings van Allcamps zijn verspreid over maar liefst 18 landen, wat betekent dat er tal van locaties op je liggen te wachten wanneer je boekt via Allcamps. Deze organisatie is daarnaast aangesloten bij het Calamiteitenfonds, SGR en het ANVR, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken tijdens de vakantie. Allcamps wordt daarnaast veel geprezen om de makkelijk te gebruiken website, het personeel dat vriendelijk is en snel bereikt kan worden én het feit dat er samengewerkt wordt met tal van partners door heel Europa om altijd de beste service te kunnen bieden aan alle kampeerders.

Succes met zoeken & met het boeken van je favoriete camping!

Allcamps campings

De voordelen van Allcamps campings

De voordelen van Allcamp campings

Bij Allcamps kun je rekenen op persoonlijke aandacht door een nauw samenwerkend team dat maar liefst 363 dagen (niet op eerste kerstdag en niet op 1 januari) per jaar bereikbaar is voor de kampeerders. Dit team gaat overigens elk jaar zelf op vakantie (‘studiereis’) naar een van de eigen Allcamps campings door heel Europa, ongeacht op welke afdeling de personeelsleden werken. Op die manier weet je zeker dat de medewerkers weten waar zij het over hebben én hun eigen ervaringen en tips kunnen delen wanneer je informatie nodig hebt. Ook zorgt dit voor een betere band tussen Allcamps en de campings waar ze mee samenwerken, wat uiteindelijk in jouw voordeel is.

Een ander voordeel dat minstens zo belangrijk is, is dat je bij Allcamps campings nooit te veel betaalt. Zelfs wanneer een camping te boeken is via verschillende organisaties, heeft Allcamps de laagste prijs. Deze aanbieder geeft namelijk een laagste prijs garantie en hanteert zelfs geen reserveringskosten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vervelende extra kosten wanneer je een Allcamps camping boekt.

Wat je ook kiest, bij Allcamps campings met een laadpaal zit je goed!

Bekijk alle Allcamps campings met laadpaal op de kaart

Bekijk de de mooiste Allcamps campings met laadpaal
Bekijk voor meer inspiratie en het laatste nieuws ons blog

Lees de leukste artikelen over campings met een laadpaal, bekijk de kampeertrends en tips voor het boeken van je perfecte camping voor de vakantie.  Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto vol energie op pad richting je kampeerbestemming in binnen- of buitenland.

Een probleem voor campings: Te weinig laadpalen en stiekem ladenCamping met laadpaal
Skoda laat elektrische camper zien op basis van de EnyaqCamping met laadpaal
Onderzoek: Voor 95% is een laadpaal op de camping belangrijkCamping met laadpaal
De Thule Arcos wil je niet missen deze vakantieCamping met laadpaal
6 x fijne campings met een laadpaal aan de MoezelCamping met laadpaal
Nieuw: Speciale tent voor de Tesla Model YCamping met laadpaal
Skoda Enyaq IV het populairste als vouwwagentrekkerCamping met laadpaal
Handige nieuwe innovatie: De Aero Cabin OneCamping met laadpaal