Denemarken

Camping met laadpaal in Denemarken

Met de elektrische auto naar Denemarken op vakantie om daar een van de vele Deense campings aan te doen, dat klinkt als een perfecte manier om te kamperen. Kies je voor een camping met laadpaal in Denemarken, dan maak je het jezelf nog een stuk makkelijker. Denemarken staat namelijk bekend om de vele bezienswaardigheden en activiteiten. Doordat je jouw elektrische auto kunt opladen op de camping in Denemarken, weet je zeker dat je de volgende ochtend met een volle accu op pad kunt.

Denemarken heeft ontzettend veel te bieden want het is niet alleen ‘de overbrugging naar het echte Scandinavië’. Het is vooral een vakantieland dat eenvoudig te bereiken is vanuit Nederland en bekend staat om de prachtige kastelen en oude steden die bijzonder goed bewaard zijn gebleven (mede dankzij de relatief rustige geschiedenis van het land). Tijdens je vakantie mag je Kopenhagen eigenlijk niet missen, met Tivoli, de wereldberoemde zeemeermin en de veelzijdige winkelcentra. Kom je voor de natuur? Dan kun je eigenlijk overal terecht, al zijn de reuzenbeelden bij Esbjerg en het nationaal park Vadehavet zeker de moeite waard. Ook Den Gamle By (Aarhus) een aanrader. In dit openluchtmuseum heeft de tijd stil gestaan en kun je de geschiedenis tot leven zien komen.

Er zijn veel verschillende campings in Denemarken, van zeer luxe tot heerlijk afgelegen. Wil je je elektrische auto kunnen opladen op de camping in Denemarken, kies dan een locatie met laadmogelijkheden. Het aantal campings en kampeerplekken met een laadpaal neemt constant toe, waardoor je vakantie naar Denemarken steeds makkelijker te plannen is.

Op de kaart van Denemarken zoek je gemakkelijk een camping met laadpaal in Denemarken. Op zoek naar inspiratie? Droom lekker even weg bij de selectie van leuke campings in Denemarken.

Succes met zoeken & met boeken van je favoriete camping!

Bekijk alle campings met laadpaal op de kaart

Bekijk onze suggesties van de mooiste campings met laadpaal in Denemarken

Bekijk voor meer inspiratie en het laatste nieuws ons blog

Lees de leukste artikelen over campings met een laadpaal, bekijk de kampeertrends en tips voor het boeken van je perfecte camping voor de vakantie.  Dankzij het laatste nieuws op het blog ga je met je elektrische auto vol energie op pad richting je kampeerbestemming in binnen- of buitenland.

Een probleem voor campings: Te weinig laadpalen en stiekem ladenCamping met laadpaal
Skoda laat elektrische camper zien op basis van de EnyaqCamping met laadpaal
Onderzoek: Voor 95% is een laadpaal op de camping belangrijkCamping met laadpaal
De Thule Arcos wil je niet missen deze vakantieCamping met laadpaal
6 x fijne campings met een laadpaal aan de MoezelCamping met laadpaal
Nieuw: Speciale tent voor de Tesla Model YCamping met laadpaal
Skoda Enyaq IV het populairste als vouwwagentrekkerCamping met laadpaal
Handige nieuwe innovatie: De Aero Cabin OneCamping met laadpaal