3 x leuke campings met een laadpaal op Texel

3 x leuke campings met een laadpaal op Texel

Wanneer we denken aan een vakantie in eigen land, dan denken wij al snel aan een vakantie op Texel, het grootste Waddeneiland van Nederland. Den Burg, Den Hoorn en de Cocksdorp zijn zeker een bezoek waard, al zal de gemiddelde vakantieganger tijdens een weekend Texel vooral de natuur en het strand opzoeken, want die blijven verbluffend. Om je alvast wat inspiratie mee te geven, hebben we onze 3 favoriete campings met laadpaal op Texel hieronder voor je op een rijtje gezet.

1. Vakantiepark De Krim

Bovenaan deze lijst staat Vakantiepark De Krim, dat zichzelf (terecht) het best uitgeruste vakantiepark van de Waddeneilanden noemt. Dit park is heel het jaar geopend en heeft een compleet indoor-speelparadijs, gratis WiFi op heel het park en zowel een binnen- als buitenzwembad. Het ligt ongeveer 2 kilometer van strand en zee, met een bos naast de camping zelf en een dorp op loopafstand. Op Vakantiepark De Krim kun je trouwens ook bowlen op de eigen bowlingbanen. Om het helemaal af te maken, vind je naast de camping ook nog een golfbaan waar je tijdens je vakantie of weekendje weg op Texel een balletje kunt slaan.

Tip: Bekijk hier de top 10 campings met een laadpaal in Zeeland

Vakantiepark De Krim

2. Duinpark en Camping De Robbenjager

Duinpark en Camping De Robbenjager staat op een stevige tweede plek op onze lijst, mede omdat het eigen toegang tot het strand biedt en deze camping in de duinen helemaal op het noordelijkste stuk van het eiland ligt. Dat betekent dat je hier heerlijk kunt wandelen door de duinen en langs de zee of de vuurtoren kunt bezoeken (en beklimmen voor de beste foto’s!). Deze locatie heeft ongeveer 130 staanplaatsen, maar ook zonder caravan of elektrische camper kun je hier terecht. Er zijn namelijk 36 accommodaties die te huur aangeboden worden. Duinpark en Camping De Robbenjager in De Cocksdorp biedt daarnaast activiteiten voor alle leeftijden en heeft een leuk restaurant waar je met heel het gezin prima kunt eten.

Duinpark en Camping De Robbenjager Texel

3. Prins Hendrik Bungalowpark

Wil je met de elektrische auto naar Texel maar heb je geen zin om een caravan mee te nemen? Dan is Bungalowpark Prins Hendrik een aanrader. Dit park staat in onze favorietenlijst vanwege de hoge ramen en daarmee prachtige uitzichten en het feit dat je hier fietsen kunt huren om de omgeving te verkennen. Er is daarnaast een speeltuin voor de kinderen op het terrein en er is gratis WiFi. Voor extra gezelligheid kun je op het Prins Hendrik Bungalowpark terecht in de bar.

Handig: Bekijk alle campings met een oplaadpunt in Nederland

Prins Hendrik Bungalowpark