Thule komt met een tent voor op je trekhaak

Thule komt met een tent voor op je trekhaak

Wil je op vakantie met de elektrische auto en comfortabel kunnen overnachten, maar tegelijkertijd niet inleveren op comfort tijdens het rijden of de actieradius van je elektrische auto? Dan moet je bij Thule zijn. Het Zweedse merk dat bekend staat om praktische, innovatieve oplossingen voor reizen en buitenleven, heeft zichzelf overtroffen met de Thule Outset. Het lijkt een simpele trekhaakkoffer, maar is een complete accommodatie voor je volgende vakantiebestemming!

Lagere luchtweerstand en tegelijkertijd een heerlijke overnachtingsplek

De Thule Outset is een complete tent die op telescooppoten opgezet wordt en van de grond af komt te staan. Tijdens de reis merk je hier overigens niets van, want opgeklapt als trekhaakkoffer zorgt het model nauwelijks voor luchtweerstand of veranderde omstandigheden tijdens het rijden. Zelfs aan je actieradius merk je nauwelijks dat je een compleet vakantieverblijf op je trekhaak hebt. Een van de grootste voordelen is dat de tent opgezet wordt op een frame, waarmee je van de grond komt te liggen. Mocht het gaan regenen tijdens je vakantie in Provence of mocht de grond wel heel oneffen zijn tijdens het wildkamperen met je elektrische auto in Zweden, dan merk je daar dus ’s nachts niets van.

De Thule Outset Tent voor op de trekhaak van je elektrische auto

Optimaal comfort en slim bedacht door Thule

Thule werkt hard aan innovatieve oplossingen en dat is duidelijk te zien aan de Thule Outset. Het kost je namelijk een minuut om de trekhaakkoffer te veranderen in een complete tent voor een comfortabele overnachting. Zoals altijd gebruikt Thule ook voor de Outset kwalitatieve, duurzame materialen zodat het product een lange levensduur heeft en een hoge mate van gebruiksgemak biedt. Bij de introductie van de Outset tent in Düsseldorf tijdens de Caravan Salon bleek al snel dat dit model een revolutie gaat betekenen voor het kamperen, vooral met de elektrische auto. Het verandert namelijk fundamenteel hoe je een complete tent mee kunt nemen én eenvoudig op kunt zetten en af kunt breken tijdens je vakantie, waarmee het tal van voordelen heeft tegenover bijvoorbeeld de caravan of gemiddelde daktent.

Tip: Dit is hoe je erachter komt of je een daktent op je elektrische auto kunt plaatsen

De Thule Outset tent zet je gemakkelijk op

Zelf op vakantie met de Thule Outset?

Heb je nu al zin om op vakantie te gaan met de Outset van Thule? Dan wordt je geduld op de proef gesteld, want dit model is nog niet op de markt en dat gaat ook nog wel even duren. Pas in het voorjaar van 2024 komt de Outset in de winkels te liggen. Het product zit nu nog in de ontwikkelings- en testfase, zodat Thule de tijd heeft om het model optimaal af te werken. Over de prijs is nog geen duidelijkheid gegeven door Thule, dus dat wordt afwachten.