Handige nieuwe innovatie: De Aero Cabin One

Handige nieuwe innovatie: De Aero Cabin One

Vandaag start de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht en daar komen traditiegetrouw weer veel onthullingen vandaan. Zo ook de aankondiging van de nieuwe innovatie: de Aero Cabin One. Deze innovatieve caravan is een ware blikvanger en richt zich specifiek op de elektrische trekauto. Dankzij de lage luchtweerstand en de innovatieve manier van het uitklappen van de caravan neemt de actieradius achter je EV minder af tijdens het rijden en heb je toch alle ruimte en comfort op de camping.

De compacte omvang van deze caravan zal je verrassen, maar wat echt opvalt, is de overvloedige binnenruimte. Kom binnen via de comfortabel verlaagde, extra brede instap en ontdek het gemak van de luxe kookunit, die ook eenvoudig buiten te gebruiken is. De koelkast is slim ontworpen, zodat je deze van buitenaf kunt openen, perfect voor gezellige momenten onder de luifel. De zitplaatsen in de Aero Cabin One zijn royaal bemeten en voorzien van comfortabele kussens. De kurkvloer voelt heerlijk aan je voeten, en het absolute hoogtepunt is het echte Kingsize bed, een unicum in de wereld van caravans.

Tip: De Mink mini caravan speelt in op de behoefte van comfort en lage luchtweerstand

Van compact onderweg naar comfortabel op de camping

Wat de Aero Cabin One echt bijzonder maakt, is het unieke uitschuif- en pop-upsysteem, dat de binnenruimte aanzienlijk vergroot. Het is enigszins vergelijkbaar met de reeds bekende techniek van de hefdak-caravan. Wanneer het dak van de Aero Cabin One omhoog klapt, geniet je binnen van een stahoogte tot wel 2,4 meter. De uitschuifmodule voegt 70 centimeter extra lengte toe, precies genoeg voor het royale Kingsize bed van 170 x 220 cm. Dit creëert voldoende binnenruimte om comfortabel te zitten en te ontspannen tijdens je vakantie.

Een bed van thuis-kwaliteit

In de Aero Cabin One vind je twee matrassen van 85 x 220 cm, maar liefst 15 cm dik, met daaronder het uiterst comfortabele Froli systeem. Dit systeem bestaat uit onafhankelijke schotels die zorgen voor optimaal comfort en de juiste ondersteuning, ongeacht je slaaphouding. Met deze royale matrassen is een goede nachtrust gegarandeerd, zelfs in deze innovatieve en compacte caravan.

Het interieur van de Aero Cabin Caravan

Een genot om mee te rijden

Dankzij de compacte buitenafmetingen biedt de Aero Cabin One een heerlijke rijervaring. Met een breedte van slechts 190 cm is deze caravan even breed als de meeste auto’s, waardoor extra spiegels vaak overbodig zijn. Verder zijn de afmetingen van de caravan bescheiden met een hoogte van 2 meter en een lengte van 5,5 meter, waardoor de luchtweerstand laag is en de actieradius optimaal blijft. Onder de caravan ligt een op maat gemaakt chassis van AL-KO, voorzien van stevige uitdraaisteunen, klaar voor een mover en uitgerust met opvallende 15-inch wielen.

De Aero Cabin One Caravan

Nieuw en toch al 30 jaar ervaring

Hoewel de Aero Cabin One volledig nieuw is ontwikkeld, komt deze kleine caravan voort uit een gerenommeerde stal. De caravan is namelijk het geesteskind van Smitveld vouwwagens, een bedrijf met maar liefst 30 jaar ervaring in de wereld van vouwwagens. Deze rijke ervaring is naadloos geïntegreerd in de Aero Cabin One, wat zorgt voor een ongeëvenaarde combinatie van innovatie en vakmanschap. De Aero Cabin One belooft avontuurlijke reizen in stijl en comfort. Met zijn unieke ontwerp, ruime interieur en hoogwaardige voorzieningen is dit een caravan die kampeerliefhebbers zeker zal aanspreken. Maak je klaar om de wereld te verkennen met de Aero Cabin One en geniet van de vrijheid en luxe die deze compacte caravan te bieden heeft.