6 prachtige campings met laadpaal in de Dordogne

6 prachtige campings met laadpaal in de Dordogne

Dordogne is een zeer populaire vakantiebestemming in Frankrijk en staat bekend om de prachtige uitzichten, grotten en uiteraard de bijzonder veelzijdige natuur. Ga je met de elektrische auto naar de Dordogne op vakantie, kijk dan vooral naar de faciliteiten per vakantiebestemming. Een camping met laadpaal in de Dordogne is een goede keuze, omdat je zo altijd je elektrische auto in de buurt hebt. Handig wanneer je een uitstapje wilt maken naar Périgueux of de omgeving Lalinde wilt verkennen. Onderstaande 6 campings met laadpaal in de Dordogne kunnen zomaar je volgende vakantiebestemming zijn!

1. Camping Huttopia Lanmary

Bij Camping Huttopia Lanmary draait alles om privacy en activiteiten in de buitenlucht. Hier kun je mountainbiken, het SmartForest in om de bossen te ontdekken op een educatieve manier en paardrijden. Ook vind je hier een ruim buitenzwembad met speciaal gedeelte voor de jongste kinderen.

Tip: Bekijk hier alle Huttopia campings met een laadpaal

Village Huttopia Lanmary met laadpaal

2. Camping Les Terrasses du Périgord

Camping Les Terrasses du Périgord is (zoals de naam al doet vermoeden) een terrassencamping, waarbij de struiken zorgen voor veel privacy. Naast de ruime, verwarmde buitenbaden is er een zwembadje voor de kleinste kinderen en zijn er tal van activiteiten voor heel het gezin, inclusief faciliteiten voor sport en spel. De camping ligt op korte afstand van Sarlat en de Lascaux-grotten.

Camping Les Terrasses du Périgord

3. Yelloh! Village Pomport Beach

In de buurt van Bergerac vind je Yelloh! Village Pomport Beach, een van de beste campings met laadpaal in de Dordogne voor heel het gezin, zeker met jonge kinderen. Niet alleen is de camping bijzonder goed onderhouden, het is ook kleinschalig en overzichtelijk én heeft een kinderclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud.

Handig: Bekijk alle Yelloh! Village campings met een oplaadpunt

Yelloh! Village Pomport Beach

4. Camping Le Port de Limeuil

Camping Le Port de Limeuil ligt aan de rand van de Dordogne en dat betekent dat je hier heerlijk kunt zwemmen of het gebied met een kano kunt verkennen. Het animatieteam zorgt ervoor dat kinderen van alle leeftijden goed vermaakt worden, waaronder door disco’s te organiseren en samen te gaan knutselen. Deze camping met laadpaal in Dordogne is daarnaast voorzien van verschillende sportfaciliteiten, waaronder een tennisbaan en een veld om te volleyballen.

5. RCN Le Moulin de la Pique

RCN Le Moulin de la Pique is één van de vele RCN campings met laadpaal in Frankrijk. Deze camping is voorzien van een compleet Aquapark met vier zwembaden én het animatieteam spreekt Nederlands. Ook is er een zeer ruim meer om te vissen, een speeltuin, sportactiviteiten en een kleuterzwembad zodat jij kunt genieten van een onbezorgde vakantie.

RCN Vakantiepark Le Moulin de la Pique

6. Camping Sites et Paysages Etang de Bazange

Camping Sites et Paysages Etang de Bazange staat bekend om de gemoedelijke sfeer, waarbij iedereen de nodige privacy krijgt omdat dit een terrassencamping is. Je kunt hier kiezen voor een grotere staanplaats (tot wel 250 vierkante meter). Op deze locatie vind je niet alleen een verwarmd zwembad, maar ook een meer om in te vissen (plus lessen) en speeltuinen die over heel het terrein verspreid zijn.

Camping Sites et Paysages Etang de Bazange