6 x leuke campings met waterglijbaan én laadpaal

6 x leuke campings met waterglijbaan én laadpaal

Wat een camping een leuke camping maakt, is voor iedereen anders. Waar de ene kampeerder gaat voor een vakantie in de natuur met vooral rust, gaat de andere kampeerder voor een camping vol faciliteiten en voorzieningen voor de kinderen. Zoek je een camping waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken (en de ouders stiekem ook), dan is een camping met laadpaal én waterglijbaan een uitstekende keuze. Om het je makkelijker te maken, hebben we 6 leuke campings op een rijtje gezet met waterglijbaan die we zelf erg leuk vinden.

Camping Cisano / San Vito

Cisano / San Vito is een geweldige combinatie omdat het hier gaat om twee campings die samenwerken en die beide leuke zwembaden hebben. De campings liggen aan het Gardameer, er zijn tal van leuke dorpjes in de buurt en camping Cisano heeft daarnaast ook nog eens een uitgebreid animatieprogramma. Dat betekent dat er meer dan genoeg te doen is om de kinderen ’s avonds vroeg en uitgeput in bed te krijgen.

Tip: Bekijk hier alle Vacanceselect campings met een laadpaal

Camping Cisano : San Vitano

Alannia resorts Costa Blanca

Alannia resorts Costa Blanca mag niet in deze lijst ontbreken omdat hier niet alleen veel te doen is voor kinderen, zoals een compleet waterparadijs met meerdere glijbanen, maar ook een spa waar de ouders zich in de watten kunnen laten leggen. Ook zijn er speeltuinen op het terrein, samen met restaurants en een supermarkt. Dat betekent dat je niet eens van de camping af hoeft wanneer je dat niet wilt tijdens je vakantie.

Alannia resorts Costa Blanca Spanje

RCN de Schotsman

Heb je jongere kinderen, dan is een vakantie op meer dan 1.000 kilometer rijden niet altijd ideaal. Vandaar dat De Schotsman in Zeeland niet mag ontbreken. Ook hier vind je niet alleen een waterglijbaan, er is zelfs een surf- en zeilschool op het terrein en de camping ligt aan het Veerse Meer voor nog veel meer waterplezier.

Handig: Bekijk de Top 10 campings met een laadpaal in Zeeland

RCN de Schotsman

Camping L’Océan

Camping L’Océan ligt in Frankrijk en heeft twee buitenzwembaden, waarvan er eentje een waterglijbaan heeft. Deze camping mag niet op de lijst ontbreken omdat deze aan zee gelegen is en er veel te doen is op de camping zelf, waaronder een fitnessruimte, speeltuinen en zelfs een animatieteam dat geschikt is voor kinderen van alle leeftijden.

Yelloh! Village Camping Le Pin Parasol

Nu we toch in Frankrijk zijn met onze lijst met aanraders, dan mag Yelloh! Village Le Pin Parasol ook niet ontbreken. De camping bestaat uit twee verschillende delen, die beide een waterparadijs hebben. Een van deze zwembaden heeft vijf waterglijbanen en een complete speeltuin in het water wat ideaal is voor kinderen die hun energie kwijt moeten. De andere zwemvoorziening is meer voor ontspanning, waar de ouders even kunnen ontspannen terwijl de kinderen uitrazen.

Camping le Pin Parasol

Camping Norcenni Girasole Club

De laatste tip in deze lijst van campings met waterglijbaan én laadpaal ligt in Italië en wel met Camping Norcenni Girasole Club. Hier vind je namelijk twee complete zwembaden die meerdere baden, waterglijbanen, sauna’s en binnenbaden hebben. Er is ook een groot zwembad dat speciaal ingericht is voor kinderen. Wil je werken aan je conditie, dan kies je voor het zwembad dat voldoet aan de Olympische eisen. Je conditie wordt overigens al snel beter op deze locatie, want dit is een terrassencamping met geweldige uitzichten – maar je moet wel naar het hoogste punt van de camping om echt alles te kunnen zien!

Camping Norcenni Girasole Club Italië