5 redenen waarom je Goboony moet kennen als elektrische kampeerder

5 redenen waarom je Goboony moet kennen als elektrische kampeerder

Elektrisch kamperen is bijzonder populair, maar de prijs van een elektrische camper maakt kennismaken met deze nieuwe vorm van een kampeervakantie een uitdaging. Tenzij je kiest voor een elektrische camper huren uiteraard, want dat is dé manier om zelf het avontuur en de vrijheid te proeven van het elektrisch kamperen. Ken jij als liefhebber van elektrisch kamperen de aanbieder Goboony al? Zo niet dan hebben we hieronder 5 redenen gezet waarom je vandaag nog op de website moet gaan kijken.

Tip: Waar moet je op letten bij het huren van een elektrische camper?

1. Breed Europees aanbod

Goboony is actief in verschillende Europese landen, wat betekent dat er een groot netwerk is met verschillende aanbieders van elektrische campers. Dat is handig, want dat betekent dat je ook in een ander land gebruik kunt maken van de mogelijkheden die Goboony biedt, bijvoorbeeld wanneer je in Zuid-Frankrijk een week rond wilt trekken met een elektrische camper, zonder dat je die vanuit Nederland mee moet nemen.

2. Handige filters na de eerste zoekopdracht

Wanneer je aangegeven hebt welke periode je de elektrische camper nodig hebt en hoeveel slaapplekken deze moet hebben, begint de zoektocht pas echt. Kijk niet direct naar het overzicht aan campers op de pagina, maar ga eerst naar het filter aan de linkerkant van de website. Daar kun je namelijk je zoekopdracht makkelijk verfijnen, zodat je direct alleen de relevante elektrische campers in beeld krijgt.

Het huren van een elektrische camper via Goboony

3. Ideaal om een elektrische camper te testen

Een (nieuwe) elektrische camper is niet goedkoop, daar kunnen we niet omheen. Ben je fan van elektrisch rijden en wil je zelf meemaken hoe leuk het is om op vakantie te gaan met een elektrische camper, dan is het huren van de camper de beste optie. Met het brede aanbod aan campers op Goboony van particulieren (met uiteenlopende prijzen uiteraard) zorgt ervoor dat je direct het soort camper kunt huren die jij op termijn zelf aan zou willen schaffen. Noem het een proefrit van een week of twee!

4. Goed gedekt met borg & verzekeringen

Borg, verzekeringen en controleformulieren voor de schade bij de aanvang van de huurperiode, het zijn allemaal zaken die het huren van een elektrische camper lastig kunnen maken. Goboony heeft dit goed in de smiezen gehad bij het uitrollen van het aanbod, want dit kan allemaal op het platform zelf geregeld worden. Geen lastige gesprekken en onderhandelingen dus, maar gewoon gebruikmaken van de diensten die Goboony zelf aanbiedt, zodat het direct duidelijk is voor de huurders én verhuurders.

De Tonke EQV: elektrische camper van het jaar 2023

5. Groeiende website met steeds meer mogelijkheden

Hoewel Goboony de zaken nu al goed voor elkaar heeft en het platform eenvoudig te gebruiken is voor de mensen die willen huren en verhuren, staat ons nog veel meer te wachten. Het gaat hier namelijk om een relatief jong initiatief, wat betekent dat we nog veel meer mogen verwachten van dit platform in de toekomst. Een goed vooruitzicht dat we zeker in de gaten zullen houden, want dit is een uitstekende aanjager van duurzame vakanties. Ook is dit een uitkomst voor mensen die graag elektrisch willen kamperen maar daar zelf de middelen (nog) niet voor hebben of niet zeker weten of dit de investering waard is en het daarom willen testen. Voor hen is een elektrische camper huren een uitstekende optie.

Tip: Bekijk alle elektrische campers die op dit moment te huur zijn