Leuke campings met laadpaal in Istrië

Leuke campings met laadpaal in Istrië

Kroatië wordt steeds populairder als vakantieland, wat uiteraard te danken is aan de prachtige natuur en het grote aantal vijfsterrencampings dat steevast toe blijft nemen. Ben je op zoek naar een camping in Istrië, dan vind je hieronder onze 6 favoriete campings met laadpaal in Kroatië die allemaal laadvoorzieningen hebben voor je elektrische auto.

1. Arena One 99 Glamping

Luxe kamperen aan zee, in de buurt van Medulin en met tal van faciliteiten op het terrein zelf. Voor ons staat Arena One 99 Glamping in Pomer op nummer één wanneer het gaat om campings met een laadpaal in Istrië. Alle accommodaties zijn geschikt voor families (inclusief jonge kinderen) en met de luxe spa is ontspannen makkelijker dan ooit. Let op: deze locatie biedt geen kampeerplekken. Er zijn uitsluitend glamping-accommodaties.

Tip: Lees alles over de trend van kamperen op een Glamping met een laadpaal

Arena One 99 Glamping

2. Camping Laterna

Zoek je een locatie in Kroatië waar je wél met je elektrische camper of caravan kunt staan? Dan is de nummer 2 in onze lijst een aanrader met bijna 3.000 plaatsen. Camping Laterna heeft verschillende zwembaden, inclusief een zwembad voor kleine kinderen en er zijn meerdere winkels op het centrale plein van de camping te vinden. Voor de fanatiekelingen is hier meer dan genoeg te doen met sportactiviteiten (waaronder zeilen, surfen en skaten) en een compleet sportveld. Laterna staat al meerdere jaren in de toplijstjes van campings in Istrië.

Camping Laterna

3. Camping San Servolo

San Servolo ontbreekt meestal op die lijsten, vooral omdat deze camping véél kleinschaliger is met 40 staanplaatsen en 35 vaste huuraccommodaties. Dit is een wellness-camping waar ontspanning het thema is. Dat is overigens goed te zien aan de jacuzzi bij verschillende plekken. Lekker eten is hier vanzelfsprekend; op het terrein kun je een steakhouse vinden en een pizzeria, en de eigenaar verkoopt bier dat hij zelf brouwt.

Handig: Bekijk alle campings met een oplaadpunt in Kroatië

Camping San Servolo

4. Camping Arena Grand Kažela

Deze prachtige camping, die bij de ADAC Superplatz zelfs speciaal benoemd is, mag niet ontbreken in de toplijst met campings in Istrië. Camping Arena Grand Kažela is een geweldige camping met mooie, nieuwe faciliteiten. De prachtige locatie in het zuiden van Istrië zorgt ervoor dat de camping iets extra speciaals heeft; een 2 kilometer lang strand. De plaatsen op de camping liggen op een open veld of tussen de loof- en naaldbomen wat een mooie beschutting en schaduw geeft.

5. Camping Stella Maris

Camping Stella Maris is ook een familiecamping met laadpaal in Istrië bij uitstek. Hier vind je een animatieprogramma voor kinderen tot en met zeventien jaar oud en worden tal van activiteiten georganiseerd voor alle campinggasten, inclusief live muziek en complete shows.

Camping Stella Maris

6. Camping Mon Perin

We sluiten de lijst af met Mon Perin, een camping in de buurt van Bale, een middeleeuws stadje dat zeker een bezoekje waard is. Het biedt speeltoestellen in zee, een speciaal zwemgedeelte voor campinggasten en verschillende eetgelegenheden op het terrein zelf. Het grootste gedeelte van de staanplaatsen ligt aan zee en dat betekent een geweldig uitzicht tijdens je vakantie op deze camping met een laadpaal in Istrië.

Camping Mon Perin