6 campings met laadpaal in Kroatië om bij weg te dromen

6 campings met laadpaal in Kroatië om bij weg te dromen

Plan je een vakantie met de elektrische auto naar Kroatië? Maak het jezelf dan makkelijker en kies voor een camping met laadpaal in Kroatië. Zo begin je elke dag met een volle accu en heb je jouw elektrische auto altijd lekker in de buurt. Onderstaande 6 locaties zijn plekken voor een droomvakantie, waarbij je elektrische auto opladen op de camping in Kroatië gewoon mogelijk is!

1. Arena One 99 Glamping

Bij Arena One 99 Glamping vind je geen gewone kampeerplekken. Deze glampinglocatie staat voor luxe, ontspanning en tal van faciliteiten om er een geweldige vakantie van te maken. De combinatie van luxe met natuur (de camping ligt aan zee en bij bergen) plus tal van uiteenlopende activiteiten, zorgt ervoor dat dit een toplocatie is wanneer je op vakantie wilt met je partner of zelfs met het hele gezin. Uiteraard kun je bij Arena One 99 Glamping ook rekenen op perfecte service, plus een winkel, restaurant en een snackbar op locatie.

Arena One 99 Glamping - Camping met laadpaal

2. Santa Marina Boutique Camping

Op de Santa Marina Boutique Camping vind je een prachtig zwembad dat ideaal is voor de kinderen, zeker omdat er een spannend piratenschip in het zwembad geplaatst is. Om het zwembad heen zijn ligbedden geplaatst, zodat je op een ontspannen manier je kinderen in de gaten kunt houden. Op minder dan een kilometer afstand ligt de zee met strand. Er rijdt een shuttle die gratis is voor de gasten van de camping. Wil je een luxer verblijf? Dan zijn er verhuuraccommodaties die van alle gemakken voorzien zijn.

Santa Marina Boutique Camping - Camping met laadpaal

3. Camping Omisalj

Een restaurant met zee-uitzicht, een kinderboerderij, zwembad voor kleine kinderen met een bar voor de volwassenen en zelfs watersportmogelijkheden: camping Omisalj biedt het allemaal. Je vindt deze camping op Krk (het gouden eiland in de Adriatische Zee), waar je ook veel natuur en cultuur kunt vinden. Omisalj biedt daarnaast alles aan wat je nodig hebt, zoals ontspannende massages, een compleet veld om lekker te sporten en zelfs huisdieren zijn hier welkom, zodat je hond gewoon mee kan in de elektrische auto naar Kroatië voor een heerlijke vakantie.

Camping Omišalj - Camping met laadpaal

4. Camping Slamni

Een kiezelstrand van 80 meter lang, winkel, restaurant, eigen zwembad en zowel staanplaatsen als complete tenten en luxe accommodaties voor de gasten die liever glamping willen. Slamni is een terrassencamping en ligt in een landschap vol heuvels, waarbij op veel van plekken een schitterend zee-uitzicht is. De tropische uitstraling van deze camping zorgt ervoor dat je spontaan vergeet dat je echt nog gewoon in Kroatië bent. In het restaurant worden ook lokale gerechten bereidt, zodat je direct een culinaire smaakproef kunt krijgen tijdens je kampeervakantie! Geen zorgen, er is ook gewoon patat voor de kinderen.

Camping Slamni - Camping met laadpaal

5. San Servolo Wellness Camping

In het overzicht van campings met een laadpaal om bij weg te dromen in Kroatië mag de San Servolo Wellness Camping niet ontbreken. Dit is een kleine locatie, waarbij de volledige aandacht naar rust en luxe in de natuur gegaan is. Zo vind je hier een aantal plekken met een jacuzzi en hebben alle staanplaatsen water en stroom via een zuil. Met twee eetgelegenheden én bier dat bij de camping zelf gebrouwen is, weet je ook zeker dat er genoeg voor de innerlijke mens te vinden is. Op de camping vind je een sauna, stoombad, zwembad (binnen en buiten), een winkeltje, apparatuur om te fitnessen en je kunt hier zelfs fietsen huren om een uitstapje in de omgeving te maken.

San Servolo Wellness Camping - Camping met laadpaal

6. Aminess Maravea Camping Resort

Aminess Maravea Camping Resort is een terrassencamping in een eikenbos en op een terrein dat dichter bij zee ligt. Deze camping is voorzien van een zwembad, inclusief een deel voor de kleinere kinderen. Aminess zegt zelf een van de meest creatieve entertainmentprogramma’s voor kinderen in Istria te hebben, met activiteiten voor alle leeftijden. Op deze camping vind je basisplekken, luxere stacaravans en zelfs zeer luxe accommodaties. In totaal vind je bij Aminess Maravea Camping Resort 7 verschillende soorten plekken om je kampeervakantie op een camping in Kroatië met laadpaal een echte droomvakantie te maken!