Deze lichtgewicht daktent kan op bijna iedere elektrische auto

Deze lichtgewicht daktent kan op bijna iedere elektrische auto

Daktenten zijn razend populair onder mensen met een elektrische auto. Niet alleen zorgen zij ervoor dat je letterlijk overal in je bed kunt kruipen, ze zijn ook nog eens geschikt voor bijna elke elektrische auto. Zeker wanneer je kiest voor de Skycamp mini daktent, want die is niet alleen bijzonder licht, maar ook nog eens luxe en comfortabel zodat je geen compromissen hoeft te sluiten tijdens je vakantie.

Een daktent die geschikt is voor nagenoeg elke EV

Als je een daktent op je auto wilt plaatsen, loop je tegen de maximale daklast van je elektrische auto aan. Grotere daktenten kunnen de maximale daklast makkelijk overschrijden, waarmee ze ongeschikt voor jouw EV zijn. Met de Skycamp mini van iKamper heb je dat probleem niet zo snel. Deze daktent heeft namelijk een totaalgewicht van 57 kilo én een draagvermogen van maar liefst 410 kilogram. Met een ligoppervlak van 130 bij 200 centimeter is er tegelijkertijd meer dan genoeg ruimte voor twee personen. Daarmee is deze daktent geschikt voor nagenoeg elke elektrische auto én elke vakantie.

Een daktent die geschikt is voor nagenoeg elke EV

Licht én bijzonder geavanceerd

De nieuwste generatie daktent van dit model is de Skycamp mini 3.0. Deze is voorzien van een aantal interessante features die kamperen met deze daktent nog veel leuker maken. Hierbij kun je denken aan de montagepunten die beter bereikbaar zijn, een matras dat 40% dikker is, de koffer die nóg meer ruimte biedt voor bagage en een systeem om de ramen in de daktent nog sneller te openen. Bijkomend voordeel is dat de ladder nu afneembaar is. Heb je een lagere maximale daklast en wil je zeker weten dat je maximaal kunt besparen op het gewicht, dan is de Skycamp mini 3.0 ideaal omdat je de trap gewoon in de auto kunt leggen. Wat daarnaast ook een leuke feature is, is de wereldkaart die in de daktent zelf verwerkt is, zodat je altijd inspiratie op kunt doen voor je volgende trip. De gewatteerde isolatielaag aan de binnenzijde van de tent gaat daarnaast condens tegen en deze isolatielaag zorgt er samen met het nieuwe matras ook nog eens voor dat je zelfs bij lagere temperaturen prima kunt kamperen met deze Campwerk daktent op je elektrische auto.

De Wereldkaart aan de binnenkant van de iKamper daktent