7 x jezelf lekker warmhouden op de camping

7 x jezelf lekker warmhouden op de camping

Er gaat niets boven een kampeervakantie met je elektrische auto. Terwijl er ook mindere kanten verbonden zijn aan kamperen…Zo kan het tijdens winterkamperen bijvoorbeeld nog flink koud zijn en ook in het voorjaar zijn de avonden en ochtenden toch vaak nog wat fris. Om je hierbij te helpen, hebben we onze 7 favoriete warmhouders voor je op een rijtje gezet, zodat koukleumen tijdens je kampeervakantie met de elektrische auto tot het verleden behoort.

1. Een warmtekussen op de camping

Onze favoriet is het warmtekussen voor je nek en schouders. Wanneer je een koude rug en schouders krijgt tijdens een frisse avond, heb je daar soms de volgende dag namelijk nog lang last van en dit kan behoorlijk hinderlijk zijn tijdens de rest van je vakantie. Dit probleem heb je niet meer met dit warmtekussen, want de verzachtende warmte zorgt ervoor dat je lekker flexibel én warm blijft.

Tip: Lees waar je in Europa je met je elektrische auto mag wildkamperen

Nekpijn tijdens de vakantie

2. Altijd warm in je mummy slaapzak

Een goede slaapzak houdt je heel de nacht warm in je tent en daar kun je zelfs zonder pyjama in. De mummy slaapzak met klittenband, hoofddeel en trekkoord is onze absolute favoriet, omdat wij het met deze slaapzakken nog nooit koud hebben gehad.

Mummy slaapzak in de tent

3. Een plaid is onmisbaar

Niets is zo veelzijdig als een plaid tijdens je kampeervakantie. Een kwalitatieve plaid is ideaal om je warm te houden, over je benen te leggen tijdens een koude avond, je bed sfeervol te bekleden of juist te gebruiken om op te gaan zitten tijdens het picknicken.

Handig: Bekijk alle Vacanceselect campings met een oplaadpunt

Plaid als warmhouder

4. Handige voetenwarmers; de Cosyshoes

De allerbeste manier om het comfortabel te houden tijdens frissere avonden en ochtenden is ervoor te zorgen dat je warme handen en voeten houdt. Daar verliezen we namelijk de meeste lichaamswarmte. Met deze Cosyshoe sok-pantoffels weet je zeker dat je over koude tentvloeren kunt lopen zonder direct rillingen te krijgen. Ze mogen dus echt niet ontbreken tijdens je kampeervakantie.

5. Heatkeeper thermokleding

Thermokleding vind je in elke Scandinavische kledingkast terug en dat heeft een reden. Wanneer je lichaamswarmte direct al bij de huid vastgehouden wordt, verlies je de minste warmte. Thermo-ondergoed is daarmee een zeer praktische manier om je warm te houden tijdens het kamperen. Zeker aan te raden wanneer je ook lange wandelingen wilt maken bij temperaturen onder nul!

Bekijk ook: Dit is waarom je wilt kamperen met je EV in Scandinavië

Cosyshoes als warmhouders

6. Een thermische kachel

Van thermokleding naar de thermische kachel: een extra kachel tijdens het winterkamperen kan nooit kwaad. Deze zijn het best om te gebruiken in een caravan of cabin met goede isolatie. Aangezien deze kachel drie standen heeft (tot maximaal 2000 Watt), staat deze hoog op onze lijsten met favoriete warmhouders.

De Cosipillow

7. De Cosipillow

Wat gaat er boven een lekker, knus kussen? Een warmtekussen van 50×50 centimeter met warmte-element dat de warmte direct afgeeft aan het lichaam, waardoor er niet onnodig veel energie verloren gaat natuurlijk! Dit warmtekussen heeft daarnaast drie standen (tot maximaal 55 graden), wat betekent dat je de temperatuur makkelijk aan kunt passen wanneer het ineens warmer of kouder wordt buiten…het is eigenlijk net als de stoelverwarming in je elektrische auto.