7 schitterende campings met binnenzwembad

7 schitterende campings met binnenzwembad

Campings met een laadpaal zijn ideaal voor de kampeerder met een elektrische auto. Het wordt echter nog leuker wanneer je kiest voor een camping met binnenzwembad en een laadpaal. Zo weet je niet alleen zeker dat je jouw elektrische auto op elk gewenst moment kan laden, maar ook dat jouw kinderen zich tegelijkertijd kunnen ontladen in een van de zwemparadijzen. Aangezien we zelf ook graag in of naast het zwembad liggen tijdens onze vakantie en jou inspiratie mee willen geven, hebben we onze eigen 7 favoriete campings met binnenzwembad en laadpaal voor je onder elkaar gezet.

Camping de Leistert

We beginnen dicht bij huis in Limburg waar je Camping De Leistert vindt met een binnenzwembad (subtropisch) en tal van vijvers buiten om te vissen en zwemmen. Ook is er een grote speeltuin, een supermarkt en je kunt zelfs bowlen op het terrein. Daarmee is dit een perfecte locatie voor een gezinsvakantie in Nederland wanneer je een camping met binnenzwembad en laadpaal zoekt. Er zijn overigens ook bungalows te huur wanneer je nog meer gemak wilt tijdens je vakantie.

Tip: Bekijk hier alle Roompot campings met een laadpaal

Camping De Leistert in Roggel

Flower Camping Les Biches

De tweede camping in de lijst met campings met heerlijke binnenzwembaden is Flower Camping Les Biches waar je trouwens ook een buitenzwembad vindt en zelfs een speeltuin met een luchtkasteel waar kinderen zich optimaal kunnen vermaken. Aangezien er ook veel bos op en rond de camping met binnenzwembad en laadpaal is, is dit een perfecte camping voor dagen met slecht én met mooi weer.

Flower Camping Les Biches

RCN de Schotsman

Nog een leuke plek om te overnachten in Nederland met een overdekt zwembad en een laadpaal is bij RCN de Schotsman, die op meerdere van onze lijstjes met favoriete campings staat omdat het hier heerlijk vertoeven is. Deze camping in Zeeland heeft ook een binnenzwembad waar jong en oud zich heerlijk uit kunnen leven. Aangezien de camping aan het Veerse Meer ligt, is er ook ruim voldoende te doen op dagen waarop het mooi weer is.

Handig: Bekijk alle RCN campings met een laadpaal

RCN de Schotsman binnenzwembad

Camping Sites & Paysages Le Ventoulou

Camping Sites & Paysages Le Ventoulou mag hier niet ontbreken, aangezien hier ook een zwembad is met schuifdak, waar je ook een speciaal peuterbad vindt. De overdekte recreatieruimte zorgt ervoor dat er meer te doen is op regenachtige dagen dan alleen het overdekte zwembad, wat uiteraard een groot pluspunt is wanneer je met kinderen op vakantie bent.

Ardoer Vakantiepark Bergumermeer

Ook in Friesland vind je schitterende campings, zoals Ardoer Vakantiepark Bergumermeer dat in Sumar ligt. Het binnenzwembad heeft zelfs een waterglijbaan en speciaal bad voor kleuters waar tal van toestellen staan waar zij mee kunnen spelen. Ook hier is meer dan genoeg buiten te doen bij goed weer, want de camping ligt aan het Bergumermeer en het Margrietkanaal.

Ardoer Vakantiepark Bergumermeer

Horsens City Camping

Aangezien kampeervakanties richting het noorden steeds populairder worden, hebben we ook Horsens City Camping in de lijst met campings die een laadpaal en binnenzwembad hebben opgenomen. Het zwembad is volledig overkapt en heeft een eigen badje voor de kleuters, zodat zij veilig en onbezorgd kunnen spelen. Liever buiten zwemmen? Geen probleem, want de camping ligt aan een strand waar prima gezwommen kan worden in het aangegeven gedeelte.

Horsens City Camping

Camping Beerze Bulten

Aan de Vecht vind je Camping Beerze Bulten, in een regio die bekendstaat om goede campings. De Beerze Bulten is populair als camping voor gezinnen met jonge kinderen omdat er naast een binnenzwembad ook een buitenzwembad is én het Giga Konijnhol, een compleet overdekt speelparadijs waar zeker jonge kinderen zich met gemak een hele dag uit kunnen leven. Er is daarnaast ook een uitstekend animatieteam dat veel activiteiten met kinderen van uiteenlopende leeftijden onderneemt.