5 heerlijke campings met laadpaal in de Vendée

5 heerlijke campings met laadpaal in de Vendée

Vendée is een zeer populair vakantiegebied in Frankrijk, wat uiteraard alles te maken heeft met de ligging aan de Atlantische kust. Wil je met je elektrische auto op vakantie naar deze streek, kies dan vooral een camping met laadpaal in de Vendée. Zo weet je zeker dat je onbezorgd kunt laden en op ieder moment met een volledig opgeladen auto op pad kunt om uitstapjes te maken in deze bijzondere regio. Onderstaande campings hebben allemaal een laadpaal en zijn heerlijke plekken om je vakantie door te brengen in de Vendée.

1. Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol

Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol heeft staanplaatsen die in groepjes opgedeeld zijn en die elk een eigen zwemgedeelte hebben. Een van de zwemvoorzieningen heeft zelfs vijf waterglijbanen. De camping ligt op slechts 10 minuten afstand van het strand. In de regio kun je vissen, fietsen, zwemmen, wandelen en uiteraard kun je je op het terrein van de camping ook prima vermaken, mede dankzij het waterpark dat ruim 2500 vierkante meter in oppervlakte is. Daarnaast vind je hier tal van voorzieningen en faciliteiten, waaronder masseurs, kappers, een bar, bakker en supermarktje.

Tip: Bekijk hier alle Yelloh! campings met een laadpaal

Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol

2. Capfun Camping Bel Air

Capfun Camping Bel Air heeft tal van faciliteiten, maar is vooral populair vanwege de ligging dicht bij het strand en bij veel water, wat betekent dat je hier terecht kunt voor uiteenlopende activiteiten. Honden zijn toegestaan op de camping, er is een restaurant en de camping heeft een eigen speeltuin. Daarnaast ligt La Rochelle op korte afstand van Capfun Camping Bel Air, waar je tal van oude gebouwen kunt vinden en een aquarium.

Capfun Camping Bel Air

3. Camping L’Océan

Kamperen op twee kilometer van de Atlantische Oceaan? Dat kan bij Camping L’Océan, een heerlijke camping met laadpaal in de Vendée. Op het terrein is een buitenzwembad te vinden, een winkel en twee opblaaskastelen waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. Bij slecht weer is er zelfs een binnenzwembad, om toch optimaal waterpret te kunnen hebben op regenachtige dagen. Camping L’Océan is voorzien van sportvelden, een fitnessruimte en heeft een eigen animatieteam inclusief een kinderclub, waarmee dit een perfecte gezinscamping met laadpaal in de Vendée is.

Camping L'Ocean

4. Yelloh! Village La Pomme de Pin

Yelloh! Village La Pomme de Pin heeft uitsluitend accommodaties die gehuurd kunnen worden en ligt op loopafstand van zee. De camping heeft een overdekte speeltuin voor dagen met slecht weer en tal van speeltoestellen verspreid over heel het terrein. Verkoel door een duik te nemen in een van de zwembaden op het terrein, of geniet van een van de heerlijke gerechten in het restaurant op de camping. Honden zijn toegestaan en er is WiFi op het terrein.

5. Camping Castel La Garangeoire

Camping Castel La Garangeoire ligt bij een landhuis op een landgoed. De staanplaatsen zijn omringd door heggen en op een ander deel van het terrein vind je huuraccommodaties voor de mensen die geen elektrische camper of tent meenemen. In deze regio kun je vissen, paardrijden, wandelen, waterfietsen of je kunt de lagune ontdekken die naast de camping ligt, waarmee deze locatie alles te bieden heeft voor een leuke gezinsvakantie.

Camping Castel La Garangeoire