Leuke campings met een laadpaal in België

Leuke campings met een laadpaal in België

Met de elektrische auto naar België gaan voor een kampeervakantie is een goed idee wanneer je wilt genieten van de gastvrijheid van onze zuiderburen. Ook wanneer je met jonge kinderen op vakantie gaat of eens op korte afstand wilt proberen hoe kamperen met een elektrische auto nou precies gaat is België een leuke bestemming. Kies je voor een camping met laadpaal in België, dan maak je het jezelf aanzienlijk makkelijker. Om het jou nog makkelijker te maken hebben wij uit alle campings met een laadpaal drie leuke campings in België op een rij gezet.

1. Camping Sandaya Parc La Clusure

Camping Sandaya Parc La Clusure ligt in de Ardennen aan de Homme. De camping heeft een eigen animatieteam, zwembad met ligstoelen en een terras, maar je kunt ook naar de rivier toe om daar je verkoeling te zoeken. Vanaf de camping zijn veel fiets- en wandelroutes, waarmee je direct de natuur om de camping heen kunt verkennen. Pluspunt aan deze camping is dat er veel georganiseerd wordt, wat betekent dat kinderen van alle leeftijden zich prima kunnen vermaken tijdens een vakantie hier.

Camping Sandaya Parc La Clusure

2. Camping Klein Strand

Camping Klein Strand ligt op fietsafstand van Brugge en wordt omringd door prachtige natuur en tal van kastelen. Verkoeling vinden is hier eenvoudig, er ligt namelijk een meertje in de buurt met een zandstrand zodat iedereen zich kan vermaken tijdens een warme zomerdag. Er zijn meer dan 100 staanplaatsen te vinden, aangevuld met verhuuraccommodaties die volledig ingericht zijn. Bij de plas kun je daarnaast watersporten en zwemmen (er is toezicht). Op de camping kun je heel het jaar door terecht in de snackbar en het restaurant. Fietsen huur je bij de camping zelf en je kunt bij de receptie de lokale visvergunning kopen.

Camping Klein Strand

3. Panoramacamping Petite Suisse

Panoramacamping Petite Suisse heeft alles wat je zoekt voor een kampeervakantie in België met je elektrische auto en heel het gezin. Naast verbluffende uitzichten dankzij de ligging op 500 meter hoogte vind je hier uiteenlopende accommodaties, een groot terras, een openluchtzwembad en tal van verschillende faciliteiten om lekker te sporten. Ook is er een leuk animatieteam dat van mei tot augustus actief is om zelfs de kleinste kinderen te vermaken. Wil je een leuk uitstapje maken tijdens de vakantie? Ga dan naar Chlorophylle, een park met klim- en klautermogelijkheden én een rondwandeling van een uurtje. Daarna kun je in het restaurant op de camping lekker bijkomen.

Panorama camping petite suisse