De Mink mini caravan zeer geliefd bij EV-rijders

De Mink mini caravan zeer geliefd bij EV-rijders

Sinds de jaren ’50 zijn caravans steeds groter geworden omdat we meer luxe en meer ruimte wilden. Veel moderne campers zijn inmiddels ook net zo groot als een gemiddelde vrachtwagen. Nu er echter steeds meer aandacht komt voor vrijheid tijdens de vakantie én de actieradius van de elektrische auto die de caravan moet trekken, is er eindelijk weer ruimte voor opmerkelijke, unieke modellen die onze harten veroveren. De Mink mini camper met lage luchtweerstand hoort ontegenzeggelijk in deze categorie en is bijzonder populair onder EV-rijders die met de elektrische auto gaan kamperen.

Tip: Bekijk het voordeel van een kampeermiddel met lage luchtweerstand achter je EV

Scandinavisch minimalisme

Het IJslandse Mink Campers zegt zelf dat het minimalisme, functionaliteit, handwerk, kwaliteit en robuustheid combineert in de bijzonder fraaie caravans, die traanvormig zijn. Mink denkt hierbij niet alleen aan milieuvriendelijke oplossingen, maar ook aan jouw flexibiliteit tijdens de vakantie. Wanneer je een kleinere, lichtere caravan achter je elektrische auto hebt, kun je namelijk veel meer plekken bezoeken en merk je amper effect op je actieradius.

Lage luchtweerstand – meer actieradius

De aerodynamische vorm verraadt niet dat er een complete koelkast in de caravan verwerkt is, inclusief een goedverlichte keuken mét opslagruimte. Dit vind je allemaal aan de achterzijde van de caravan. Daarnaast biedt de caravan zowel een 12 als 220 volt aansluiting voor optimaal gemak. In de caravan wacht een luxueus schuimmatras van 140 bij 200 centimeter op je, inclusief USB-aansluitingen, gordijnen aan weerszijden en ramen rondom (inclusief de bovenkant) zodat je letterlijk onder de sterrenhemel slaapt in de Mink caravan.

Genieten van de sterren vanuit je eigen Mink mini caravan

Een van de grootste voordelen van de Mink mini caravan is het geringe gewicht van nog geen 500 kilo en de lage luchtweerstand. Met de handgrepen aan de voor- en achterkant is de caravan ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen, wat praktisch is wanneer je kiest voor een charme-camping en tussen de bomen door wilt komen. Het geringe gewicht en de ideale stroomlijning met lage luchtweerstand van de caravan zorgen er daarnaast voor dat er nauwelijks negatieve effecten zijn op de actieradius van je EV. Daarmee is de Mink mini caravan dé manier om heerlijk op vakantie te gaan en op verschillende plekken te overnachten.

Heerlijk vrij op vakantie dankzij de Mink mini caravan met lage luchtweerstand

Optimale vrijheid en flexibiliteit tijdens de vakantie met een elektrische auto. Dat is waar je voor kiest wanneer je gaat voor een Mink mini camper. Niet alleen zien deze caravans er bijzonder fraai uit, ze zijn ook nog eens zo ontworpen dat je alle gemakken hebt tijdens je vakantie, zonder dat je direct meer dan duizend kilo mee moet trekken en aanzienlijk wat actieradius verliest. Wil je eerst eens kijken of dit iets voor je is, dan kun je de caravans van Mink ook eerst huren om ze rustig uit te proberen.

De keuken van de Mink mini camper is geweldig als het lekker weer is