Campings met een laadpaal in Nederland

10 x de leukste campings met laadpaal in Nederland

Op campingvakantie in Nederland met je elektrische auto? Dat zou je vaker moeten doen! Gelukkig houdt niets je meer tegen want wij selecteerden 10 hele leuke campings voor je mét laadpaal! Zo laad je niet alleen je auto op deze heerlijke plekken op, maar kun je zelf ook even bijtanken. We hebben de leukste campings met laadpaal in Nederland voor je op een rij gezet zodat jij heerlijk weg kan dromen of juist direct aan de slag kan om je vakantie te plannen en te boeken.

1. Camping Roompot Beach Resort

Deze kindvriendelijke camping met een laadpaal ligt vlak bij zee en heeft veel te bieden. Een heerlijk zwembad met lange waterglijbaan, een kidsclub voor de kleintjes, een chillzone voor de iets oudere kinderen en een beachclub. Vanaf de camping kijk je uit over de Oosterschelde en het iets verderop gelegen Banjaardstrand, dat tot het schoonste van Europa behoort. De omgeving verkennen? Maak eens een uitstapje naar Veere of Zierikzee of bekijk de indrukwekkende stormvloedkering.

Camping Roompot Beach Resort - Camping met laadpaal

2. Molecaten park Wijde Blick

Deze groene camping in de buurt van Renesse ligt op slechts 2 kilometer van de Zeeuwse stranden en kust. Heerlijk zwemmen kan in het zwembad met de 25 meter lange waterglijbaan. De kleinsten kunnen veilig in het aangrenzende kleuterbadje spetteren. Op de ligweide staan comfortabele ligstoelen met parasols opgesteld. Vervelen hoef je je hier niet met een animatieprogramma voor jong en oud, een speelkamer met gezelschapsspelletjes, een air-hockey- en biljarttafel. De omgeving kun je per fiets verkennen, de camping verhuurt ook fietsen.

RCN Vakantiepark Zeewolde - Camping met laadpaal

3. RCN Vakantiepark Zeewolde

Dit vakantiepark heeft een unieke combinatie van haven, strand en bos en ligt dicht bij de prachtige Oostvaardersplassen en de Stille Kern. Je kampeerplek bevindt zich direct aan het water. Wie van watersport houdt heeft geluk. Op het park zijn zowel een surfschool als een zeilschool aanwezig en wie de kapitein wil uithangen kan hier een sloep of een loungeboot huren. Wie zich liever over het land beweegt kan een fiets, skelter of e-bike huren. In de omgeving zijn diverse mountainbikeroutes uitgezet. Zowel jong en oud kunnen hier plezier aan sport en spel beleven. Het recreatieteam verzorgt leuke activiteiten.

4. Vakantiepark de Klepperstee

Ook dit vakantiepark is een klein Zeeuws pareltje en ligt 17 kilometer van Renesse. Hoewel deze locatie vooral bij stellen erg in de smaak valt, is het hier voor kinderen ook geweldig. Behalve diverse speeltoestellen en een airtrampoline is er een leuke binnenspeelplaats. De zwemvijver is favoriet. Hier beleef je een afwisselend verblijf. Je kunt lekker in de zwemvijver zwemmen, snorkelen of paardrijden. Voor de gasten worden leuke activiteiten georganiseerd. De ecologische huisjes zijn schoon en leuk en het strand ligt vlakbij. De Klepperstee is een prima uitvalsbasis om de leuke steden te bezoeken, bijvoorbeeld Middelburg of Domburg.

Vakantiepark de Krim - Camping met laadpaal

5. Vakantiepark de Krim

Dit vakantiepark is fantastisch gelegen in het noorden van Texel, vlakbij de Waddenzee en de vuurtoren. Het is een waar paradijs voor gezinnen met kinderen met een heerlijk binnen- én buitenzwembad, een bubbelbad en supervette waterglijbanen. Voor de allerkleinsten is er een spraypark. Op de kinderboerderij kunnen de beestjes worden geknuffeld. Wie waagt de oversteek in het klimpark? Laserschieten, bowlen of fitnessen. Vervelen zul je je op dit park nooit. Buiten het park is het heerlijk om langs het strand of door de duinen te wandelen en natuurlijk een strandtentje op te zoeken. Uiteraard kun je jouw elektrische auto opladen bij de camping.

6. Ardoer Camping de Zonneweelde

Kanoën, lasergamen, escape op zee, karten en een klimpark, camping Zonneweelde is met recht een super kindercamping. Op slechts 800 meter van de camping vind je een van de mooiste en schoonste stranden van Nederland. Daar kun je lekker zwemmen maar ook raften en suppen. Er kan zelfs op het strand worden geslapen in een van de unieke strandslaaphuisjes. Leuke dorpjes in de buurt van deze luxe camping zijn Groede en Cadzand. Elektrische auto opladen op de camping? Dat kun je hier.

Ardoer Camping de Zonneweelde - Camping met laadpaal

7. Familiecamping de Belten

Deze gezellige familiecamping ligt midden in het bosrijke en groene Vechtdal. Het is een paradijs voor waterliefhebbers, die zich zowel in het verwarmde buitenzwembad als het binnenzwembad kunnen vermaken. Pret verzekerd met de waterglijbaan van wel 26 meter lang. Lekker luieren kan in een van de comfortabele ligstoelen die rondom het zwembad staan opgesteld. Meer waterpret is mogelijk op de nabij gelegen recreatieplas De Oldemeijer. De gezellige plaatsen Ommen en Hardenberg liggen op fietsafstand van de camping. In de buurt vind je dan ook verschillende fietsroutes.

8. Ardoer Vakantiepark Ackersate

Deze centraal in Nederland gelegen vijf sterrencamping is een geweldige gezinscamping. Een dierenpark, een trampolinepark, een game-hal en een watervallei zijn slechts een paar voorbeelden. Er zijn maar liefst vier zwembaden, waarvan twee met een waterglijbaan, stroomversnellingen en fonteinen. Het sanitair is er luxe, modern en zeer schoon. Heerlijke verse pizza’s, brood én verse jus d’orange zijn hier verkrijgbaar. De Veluwe ligt op een steenworp afstand van de camping en kan prima per fiets worden ontdekt. Er is een fietsverhuur op de camping aanwezig.

9. Camping Callassande

Camping Callassande in de kop van Noord-Holland heeft een prachtige ligging nabij zee, strand en duinen. Daarmee is deze topcamping dé ideale uitvalsbasis voor een zalige strandvakantie. Het leuke aan deze accommodatie is dat je je tent, caravan of kamper steeds weer op een andere plaats kunt neerzetten. Kom je zonder eigen kampeermiddelen? Huur dan eens een safaritent voor een heuse glampingvakantie. Het gezellige Callantsoog ligt vlakbij en net buiten Callantsoog ligt het veelzijdige natuurreservaat Het Zwanenmeer. Ben je graag tijdens je vakantie actief bezig? Op de stranden kun je kiten, strandzeilen en suppen.

Camping Callassande - Camping met laadpaal

10. Camping Scheldeoord

Deze gemoedelijke familiecamping ligt direct aan de Zeeuwse kust. Bij de camping is een leuk strandje. Heerlijk om te zwemmen of om watersporten te beoefenen of een lekkere wandeling door de duinen te maken. Voor kinderen is het een paradijs met twee zwembaden en een supervette waterglijbaan. Ze kunnen zich lekker uitleven in de diverse speeltuinen, het voetbalveld of de chillzone. Volwassenen kunnen in de sauna helemaal zen worden. Huur eens een fiets op deze gezellige camping en ontdek de mooie omgeving.

Met al deze topcampings kun je natuurlijk niet wachten om op campingvakantie te gaan. Elektrische auto opladen op de camping? Vergeet niet je laadkabel en je laadpas mee te nemen. De rest is zo geregeld namelijk. Bekijk alle campings met laadpaal op onze website en kies je favoriet. Boek direct online en start met inpakken om te gaan genieten van je vakantie.

Fijne vakantie en veel plezier!