Huttopia opent kampeerwinkel in Nederland

Huttopia opent concept-store ‘Camp de Base’ in Utrecht

In Utrecht is de Huttopia Camp de Base geopend, waar je als kampeerliefhebber niet alleen handige producten kunt vinden, maar ook een flinke dosis inspiratie voor je volgende vakantie. Ongeacht of dat op een Huttopia camping met laadpaal is, want dit Franse merk staat voor veel meer dan alleen het eigen aanbod aan kampeerlocaties. Aangezien wij altijd op de hoogte willen blijven, namen we een kijkje bij het filiaal in Utrecht om jou te laten weten of een bezoekje de moeite waard is.

Leestip: In deze landen in Europa mag je wildkamperen met je elektrische auto

Waar ken je Huttopia ook alweer van?

Huttopia ken je natuurlijk van de natuurrijke campings en accommodaties in Frankrijk en in Nederland. Huttopia bestaat al meer dan 20 jaar en heeft tal van interessante locaties binnen en buiten Europa, waarbij het vooral gaat om een kampeervakantie in de natuur en waar duurzaamheid altijd centraal staat.

Handig: Bekijk alle Huttopia campings met een laadpaal

Smokey Bear producten bij de Huttopia winkel in Utrecht

Producten met een verhaal

Dat zie je terug in de Camp de Base-locatie in Utrecht, want alle producten die je hier vindt, hebben een verhaal of een reden. Zoals kampeerartikelen die gemaakt zijn van gerecycled plastic, Smokey Bear-producten van het merk The Landmark Project waarbij 10% van de omzet naar US Forest Services gaat en opladers die op zonnecellen werken om je kampeervakantie nog aangenamer en beter voor het milieu te maken. Wees wel gewaarschuwd, want de vakantiekriebels gieren hier door de winkel en de kans is groot dat je ’s avonds direct gaat zoeken naar de kampeervakantie voor komende zomer.

Daarmee is de concept-store in Utrecht niet alleen een plek waar je producten kunt kopen, maar is het tegelijkertijd een plek om ideeën op te doen, inspiratie te vinden terwijl je nóg meer zin krijgt in je volgende kampeervakantie. Dit alles wordt benadrukt door de Huttopia-accommodatie (hout en canvas) die direct de aandacht trekt zodra je binnenloopt bij Huttopia in Utrecht.

Huttopia opent kampeerwinkel in Nederland

Natuur, vrijheid en buitenleven

Huttopia staat voor familievakanties in het hart van de natuur, maar met het moderne comfort zodat je samen met je partner of gezin even aan de hectiek van alledag kunt ontsnappen. Geen massatoerisme, geen vervuiling en tegelijkertijd geen hutje in de complete wildernis met een te hard bed. Huttopia biedt kwalitatieve accommodaties op fantastische locaties waar je écht kunt genieten van een kampeervakantie. En aangezien meerdere Huttopia locaties ook gewoon van een laadpaal voorzien zijn, is dit een perfecte keuze voor een EV-kampeertrip.