4 x geweldige festival campings met een laadpaal

Fotocredit: The Lonedrifters

4 x geweldige festival campings met een laadpaal

Wil je een echt feest maken van de kampeervakantie met je elektrische auto? Dan is een festival camping met laadpaal een goed idee. Pop-up campings met een laadpaal zijn uitstekende locaties om te kamperen en tegelijkertijd te genieten van de festivalsfeer die op deze plekken te vinden is, of te genieten van de natuurbeleving op de off-grid-locaties. We hebben voor jou vier verschillende festival campings met laadpaal onder elkaar gezet om je alvast wat inspiratie mee te geven.

Netl Camping Kallumaan

In Kraggenburg (Flevoland) vind je een heel bijzondere camping, waar je complete tenten kunt huren, met een camper kunt komen kamperen of zelfs een zeecontainer kunt boeken voor een unieke overnachting. Netl Camping Kallumaan staat bekend om de unieke accommodaties én het feit dat je direct ook toegang krijgt tot het recreatiepark Netl De Wildste Tuin. Een groot voordeel is dat je hier niet alleen een weekend of midweek kunt boeken, maar ook gewoon voor één nacht kunt reserveren om dit zo te combineren met een bezoek aan het park met heel het gezin. In de zomermaanden wordt livemuziek gespeeld op de camping en worden veel verschillende activiteiten georganiseerd voor uiteenlopende leeftijden.

Netl Camping Kallumaan

Natuurkampeerterrein Quadenoord

Quadenoord is een van de oudste natuurcampings van Nederland en ligt in de Veluwe, waar je eindeloos kunt verkennen vanaf het terrein van de camping zelf. Grappig punt is dat je geen stroom hebt op je plaats, maar wel laadpunten hebt in de buurt (ook voor je elektrische auto). Bij Quadenoord ga je terug naar de natuur, met alle rust en wildernis die je op de Veluwe mag verwachten. Dé manier om even lekker off-grid te gaan en tot jezelf te komen.

Natuurkampeerterrein Quadenoord

East Nomads

East Nomads is ook al zo’n uniek concept. Hier kun je bijvoorbeeld niet met je eigen camper of caravan komen kamperen. Het is alleen mogelijk om een van de accommodaties te huren, maar dat is geen straf. Alle huuraccommodaties hebben namelijk eigen sanitair en zijn compleet uniek, waarbij alle aandacht gegaan is naar rust en ruimte. Kies je voor East Nomads, dan kies je voor een avontuur in de natuur, in het bos en de heuvels in het gebied rond Aalten in Gelderland.

Beachcamp De Lakens

Beachcamp De Lakens

Bij Beachcamp De Lakens kun je yogalessen volgen, genieten van de livemuziek van heuse singer-songwriters of ga je de duinen over om op de surfplank te klimmen (planken en wetsuits zijn te huur bij de surftent van Beachcamp De Lakens). Aan het einde van elke dag kun je aanschuiven voor het diner, want dat is inbegrepen wanneer je boekt bij het Beachcamp De Lakens. Voor de kinderen is er uiteraard ook een animatieteam aanwezig, zodat mensen van alle leeftijden hier een heerlijke kampeervakantie mogen verwachten.