Camping met laadpaal Spanje - Camping Cala Canyelles

5 leuke tips voor een camping met laadpaal in Spanje

Ben je op zoek naar inspiratie voor je zomervakantie? Spanje staat altijd garant voor een zonnige vakantie vol avontuur en cultuur. In Spanje heb je eigenlijk een soort goed weer garantie wanneer je in de zomermaanden op vakantie gaat naar de mooie gebieden aan de kust of in het binnenland. Met je elektrische auto kun je prima naar Spanje rijden. Zeker wanneer je onderweg een of twee nachtjes een leuk hotel met een laadpaal boekt. Om je nog verder voor te bereiden op de zomervakantie en om te helpen met het maken van je keuze voor je camping met laadpaal in Spanje hebben wij de 5 leukste campings met laadpaal voor je op een rij gezet.

Tip: Bekijk alle campings met een laadpaal op de kaart.

1. Camping Cala Canyelles

Een camping met een prachtig uitzicht. Op Camping Cala Canyelles leef je helemaal in het moment. Dankzij het uitzicht op zee en de prachtige natuur en bomen droom je ieder moment van de dag even weg. Deze camping is gelegen aan de Costa Brava, vlakbij het populaire Lloret de Mar en het tevens zo bekende Tossa de Mar. Dankzij de hoogteverschillen op de camping ben je in staat om vanaf jouw privé terras uit te kijken op het schitterende zandstrand. Mocht je op vakantie gaan met kinderen, dan weet je zeker dat ze niets tekort komen: op de camping zijn een enthousiast animatieteam, zwembaden en twee gloednieuwe glijbanen beschikbaar. Tijdens jouw ‘siësta’ in de schaduw van je terras staat je elektrische auto op te laden, zodat je ’s avonds lekker een hapje kunt gaan doen in een van de leuke omliggende dorpjes.

5 x campings met laadpaal in Spanje

2. Camping Aquarius

Dit is echt een superleuke familiecamping en dus ideaal als je met het gezin naar Spanje op vakantie wil met je elektrische auto. Bij Camping Aquarius vindt je een laadpaal voor je auto waardoor je niet steeds hoeft te zoeken waar je op moet laden. De camping is gelegen in de baai van Rosas in Catalonië, waar je gegarandeerd geniet van een ontspannen vakantie. De camping is begroeid met vele mooie bloemen, planten en bomen waardoor het een mooie schaduwrijke camping is. Daarnaast is de camping zoals de naam al doet vermoeden een waar feest voor waterliefhebbers. Zowel jong en oud genieten bij camping Aquarius van zon, zee en strand. De Camping is direct gelegen aan een uitgestrekt en schitterend zandstrand. Daarnaast zijn er volop activiteiten te ondernemen in de buurt van het strand: surfen, catamaran varen, zwemmen, zonnen en luieren.

Laadpaal op Camping Aquarius Spanje

3. Camping Sandaya Cypsela Resort

Sandaya campings in Europa staan voor 4 & 5 sterren campings in de mooiste regio’s in Frankrijk en Spanje. Camping Sandaya Cypsela Resort is een typisch voorbeeld van zo’n absolute aanrader. De camping heeft een laadpaal voor je elektrische auto en is gelegen aan de Costa Brava, vlakbij het dorpje Pals. De camping is schaduwrijk en dat komt door de mooie pijnbomen. Vlakbij de camping liggen de verschillende bekende stranden van de Middellandse Zee. Omdat Camping Sandaya Cypsela Resort beschikt over een laadpaal, kun jij je elektrische auto opladen bij de camping. Hierdoor geniet je extra van het bijzondere zwemparadijs of die lekkere sangria op je eigen terras.

4. Camping Sol i Neu

Dit is een van de meest bijzondere terrassencampings in Catalonië. Camping Sol i Neu is een aanrader voor de actieve vakantieganger: zo bevindt deze camping zich in de buurt van het Nationaal Park Aigüestortes. Op de camping kun je dankzij de oplaadpunten voor elektrische auto’s opladen. Dat is erg relaxed om in je achterhoofd te hebben terwijl jij de hele dag op pad bent in de bosrijke bergomgeving. Op de camping zijn ook veel activiteiten te ondernemen: zo kan jong en oud genieten van het zwembad, is er een mountainbike circuit en beschikt Camping Sol i Neu over een sportweide. Na alle activiteiten kom je weer rustig op adem bij je accommodatie, die allemaal over veel schaduw en privacy beschikken.

Nationaal Park Aiguestortes - Camping met laadpaal

5. Camping Salatà

Camping Salatà is gelegen in Catalonïe, in de gemeente Roses. Deze camping is erg kindvriendelijk: zo zijn er verschillende speeltoestellen te vinden, beschikt de camping over een enthousiast animatieteam en is er een openluchtzwembad. Hierdoor is je vakantie eigenlijk al geslaagd wanneer je de boeking afrondt. De kinderen vermaken zich tijdens de vakantie en jij kunt lekker ontspannen. Je elektrische auto kun je opladen bij de camping en dat is ook weer een zorg minder. Zin in een excursie? Camping Salatà biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan georganiseerde excursies. Even bijkomen na een activiteit doe je bij je bungalow of stacaravan of bij het speciaal aangelegde picknickterrein.